Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi için, esnaf, vatandaş, mahalle ve kurum ziyaretlerini sürdürüyor. 



Bu kapsamda;  Pazarı, Kırık Minare çevresi, Durak Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi, eski Gediz yolu, İslice Mahallesi ve kentteki bazı kurumları ziyaret eden Başkan Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Teşkilatı mensupları ve milletvekili adaylarıyla, 24 Haziran seçimleriyle ilgili vatandaşa bilgi veriyor. 



Türkiye’nin önemli bir dönemden geçtiğini ve yakalanan kalkınma hamlesinin devamı için 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha seçileceğini dile getiren Başkan Cahan, “Ülkemiz, son 16 yılda çok büyük hamleler yaptı ve her seçimin ardından çitayı yükseltti. Nasıl ki gençler kendi aralarında bilgisayar oyunları oynuyor ve her seviyenin sonunda level atlıyorsa, ülkemiz de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, sürekli bir üst seviyeye çıktı. Şimdi önümüzde 24 Haziran seçimleri var ve ülke olarak level atlamak istiyoruz. Bir üst levelde, ülkemizin 2023 hedeflerine giden yolun inşası var. Bugüne kadar memleketimizi duble yollar ve demir ağarla örerek, Cumhuriyet tarihinin rekorunu kıran AK Parti’nin dışında hiçbir siyasi parti, bu zorlu yolu geçemez. Türkiye’nin büyük hedeflere ulaşması için, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Partimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 



“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimizin Uşak’a büyük yatırımları oldu” diyen Başkan Cahan, şöyle söyledi: “İlimiz, gerek yerel ve gerekse merkezi yönetim bazındaki yatırımlarla her geçen büyüdü ve 2002’deki durumuna göre büyük bir fark ortaya koydu. 2002’de kıraç bir toprak gibi olan Uşak, son yıllarda yapılan yatırımlarla büyük kentlerle yarışır hale geldi. Hastanelerimiz, üniversitemiz, yollarımız, hızlı tren projemiz, yeni müzemiz, köprülü kavşaklarımız, sosyal ve kültürel yatırımlarımızla ilimizde önemli bir ahenk yakalandı. Devletimizin sağladığı teşviklerle sanayicimiz ve üreticimiz iş hacmini büyüttü ve istihdam arttı. Tüm bunlar büyük bir emekle ortaya kondu ve 24 Haziran’dan sonra yakalanan büyüme trendi kaldığı yerden devam edecektir. Bu seçimde, Uşak ve Türkiye, ‘Durmak yok, yola devam’ diyecektir”. Öte yandan Cahan, yaptığı ziyaretlerde belediye hizmetleriyle ilgili talep ve beklentileri de dinledi. 








 
Editör: TE Bilişim