Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı! Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı!
Uşak’ta siyasi partilerin 24 Haziran seçimleri kapsamındaki çalışmaları devam ederken, bugün AK Parti ve CHP’nin Galericiler Sitesi’ni ziyaretleri aynı ana denk geldi. Uşak AK Parti Teşkilatları, milletvekili adayları Mehmet Altay ve İsmail Güneş’le birlikte galericiler sitesini ziyaret ettiler. 



CHP İLE ZİYARETLER ÇAKIŞTI
Ziyaretlere Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve partililer eşlik etti. Ziyaret sırasında CHP’nin Uşak milletvekili adayları Özkan Yalım, İsmet Akın ve Ali Karaoba’nın da galericiler sitesini ziyaret ettikleri görüldü. AK Parti ve CHP mensupları selamlaşarak, 24 Haziran seçimleri için bir birlerine başarılar diledi.  



CAHAN: ÇALMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ
Seçim çalışmalarının Ramazan ayı dolayısıyla sahur ve iftar vaktinin arasına denk geldiği ifade eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kampanya süresince adım adım bütün kenti ziyaret edeceklerini belirterek, “AK Parti teşkilatları olarak 24 Haziran seçimine dur durak bilmeden hazırlanıyoruz. Milletvekili adaylarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte ilimizde basmadık toprak ve girmedik gönül bırakmama prensibiyle çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde, hükümetimizin yerelde ve genelde ortaya koyduğu çalışmaları anlatıyoruz. 24 Haziran seçimleri Cumhurbaşkanlığında sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve parlamentoda AK Parti’nin altın çağı olacaktır” dedi. 



Öte yandan AK Parti Uşak Milletvekili ve adayı Mehmet Altay da, 24 Haziran seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını ifade ederek, “Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için yeni bir sisteme geçiyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümeti sistemiyle yaşanan bir çok bürokratik engel ortadan kalkacak ve kalkınma hamlemiz tüm engellemelere rağmen devam edecek” diye konuştu. 




 
Editör: TE Bilişim