Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi öncesinde bir değerlendirme yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl ve ilçe teşkilatlarıyla, gece gündüz demeden çalışacaklarını ve kampanya dönemi boyunca vatandaşa istikrarın ilelebet sürdüğü bir Türkiye için neler yapılması gerektiğini anlatacaklarını söyledi.
         Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı istişareler sonucu alınan 24 Haziran seçimi kararıyla ilgili bir değerlendirme yaptı. Türkiye’nin ülke içinde ve uluslararası alanda faaliyet gösteren bazı göç odakları tarafından hedef haline geldiğini dile getiren Başkan Cahan, 24 Haziran seçiminde AK Parti ve MHP’nin kurduğu Cumhur ittifakının yüzde 50’yi geçeceğini ve vatandaştan alınan güvenle, kirli ve karanlık planların bozulacağını söyledi.
         2002’de Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde iktidara gelen AK Parti’nin ekonomik ve sosyal bazda bir çok yeniliğe imza attığını kaydede Başkan Cahan, “Tüm baskılara ve oyunlara rağmen dimdik ayakta duran bir hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız var. Son dönemlerde ülkemiz üzerinde çok farklı oyunlar oynanmaya başlandı. 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütünün yapmaya çalıştığı hain darbe girişimine milletimiz dur dedi ve hükümetimizin yanında oldu. Yine 16 Nisan 2017 referandumunda milletimiz Cumhurbaşkanlığı hükümeti sistemine destek verdiler. Milletin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partimize gösterdiği bu teveccühe, iç ve dış mihraklar hep kem gözlerle baktılar ve bu milleti dize getiremeyeceklerini anladılar. Son dönemlerde başvurulan kur ve faiz baskısı, bu hainlerin son kozu oldu ve kamuoyuna bir güvensizlik ortamı varmış gibi lanse etmeye başladılar. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, oynanan bu oyunları bozacak yegane gücün millet olduğuna karar verdi ve 24 Haziran’da güvenin ve istikrarın devamı için sandığın yolunu açtı. Bizler AK Parti’nin birer neferleri olarak bu kararın arkasındayız ve kampanya süresince milletimize ülkemiz üzerindeki oyunları ve 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için neler yapacağımızı anlatacağız” dedi.
 
Editör: TE Bilişim