Merkez Bankası eski Başkanı Uşaklı Durmuş Yılmaz da hesap hatası yaptı Merkez Bankası eski Başkanı Uşaklı Durmuş Yılmaz da hesap hatası yaptı
AK Parti Uşak Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında, Karaağaç Mahallesi’nde miting yaptı. Yağmura rağmen yaklaşık 2 bin vatandaşın yer dinlediği mitinge, TRT 1’de yayınlanan Milat dizisi oyuncuları da destek verdi. AK Parti Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay ve Eyüp Gökhan Özekin’in yer aldığı mitingde, AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan vatandaşa hitap etti. Karaağaç Mahallesi’ne yapılan yatırımlar hakkında vatandaşa bilgi veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahalle konağının temelinin atıldığını ve yatırımın sosyal anlamda önemli faydaları olacağını söyledi. Mahalle kültürünü yaşatmak için daha önce sağlık ocağı olarak kullanılan ve ekonomik ömrünü tamamladığı için yıkılan binanın yeniden inşa edildiğini dile getiren Başkan Cahan, “30 Mart’tan önce Karaağaç Mahallesi’ne mahalle konağı sözü verdik ve göreve geldikten kısa bir süre sonra, inşaatı başlattık. Şu anda beklenenin üzerinde bir performansla yatırımı yıl sonuna yetiştireceğiz. Aynı zamanda sağlık ocağı olarak hizmet verecek bina, mahalle halkı tarafından çok amaçlı kullanılacak. Belediye hizmetlerinin büyük çoğunluğu buradan alınabilecek. Diğer taraftan mahallemizin yollarıyla ilgili bir dizi revizyon çalışmasına imza atacağız. Yollarımızdaki eksiklikleri bu yaz döneminde tamamlayacağız” dedi. 7 Haziran 2015 seçimlerinin sadece Türkiye için değil, bütün dünya için önem taşıdığını ifade eden Cahan, “Uşak’ta 3 kardeşimiz, sizlere hizmet için yola çıktılar. 30 Mart’ta bizi yalnız bırakmayan ve 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanımıza kefil olan Uşak halkının desteği ile 3-0 yapacağız” dedi.  


İSTİKRAR BİZİMLE SÜRECEK
AK Parti Hükümeti’nin ekonomik ve sosyal anlamda istikrarı sağladığını kaydeden İl Başkanı Basri Yıldırım, “Halkımız akla ve mantığa uyan bir yönetim anlayışı istiyor. Şu anda muhalefet partileri boş vaatlerle insanlarımızı kandırmaya çalışıyorlar. Biz bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir vaatte bulunmadık. AK Parti kurulduğunda önce yollardan başlayacağımızı söyledik ve Türkiye’yi duble yollarla ördük. Halkımızın ucuz konut edinmesi için TOKİ’yi canlandırdık ve artık kiralar buhar olmuyor. Önceden hastane kuyruklarında perişan olan vatandaşımız, şimdi istediği hastanede, insana yakışır bir şekilde hizmet alabiliyor. Bu saydıklarımız yaptıklarımızın sadece bir kaçı, daha bunun gibi nice hizmetler bizimle hayata geçti. AK Partimizin halkımıza sunduğu en önemli hizmet ise, ekonomik istikrardır. 7 Haziran’ın ardında göreve tekrar gelecek olan AK Parti Hükümeti, gerek Uşak ve gerekse ülkemiz bazında istikrarı sürdürecektir” dedi. AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Eyüp Gökhan Özekin de birer konuşma yaptılar. Milletvekili adayları, 13 yıl içinde kent bazında ortaya konan hizmetlerle ve 7 Haziran’dan sonra hayata geçirilecek projelerle ilgili bilgi verdiler. 


MİLAT DİZİSİ EKİBİ MİTİNGE DESTEK VERDİ
Öte yandan TRT 1’de her Cuma akşamı yayınlanan ve yapımcılığını AK Parti Uşak Milletvekili Eyüp Gökhan Özekin’in üstlendiği Milat dizisi ekibi de mitinge destek verdi. Dizinin başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar ve arkadaşlarına halk yoğun ilgi gösterdi. Yağmura rağmen mitingi yaklaşık 2 bin kişi izledi.


Editör: TE Bilişim