Daha önce AK Parti Uşak İl ve İlçe Teşkilatları’nda yöneticilik yapan ve geçici bir süre Uşak İl Başkanlığı görevini üstlenen Osman Ateş, 8 Mart 2020 Pazar günü yapılacak olan, AK Parti Merkez İlçe Genel Kurulu’nda, başkan adayı olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili sosyal iletişim ağı facebook üzerinden bir mesaj veren Osman Ateş, “Talip olduğumuz görevin, hayırda yarış olduğunun bilincindeyiz ve kimseyi ihanetle suçlamadan ve ötekileştirmeden, ilimizin ve ülkemizin hedefleri doğrultusunda, adaylık sürecini devam ettireceğiz” dedi.

Yeni dönemde görev alacak olan, AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı’nın belirlenmesi için 8 Mart 2020 Pazar günü, genel kurul yapılacak. Yaklaşık 400 delegenin oy kullanacağı genel kurulda, aday olduğunu açıklayan Osman Ateş, yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik mesajları verdi. “Öncelikle, ülkemizin bekası ve huzuru için İdlib’de ve geçmişten günümüze şerefli Türk Ordusu’nun mücadele verdiği tüm cephelerde, şehit düşen askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet ve gazilerimize de acil şifalar diliyorum” diyen Ateş, “Zorlu günlerden geçen ülkemizin, son 18 yılda yakaladığı kalkınma hamlesinin sürmesi ve 2023 hedeflerine ulaşılması için, 2002’den bu yana AK Parti’de siyaset yapmaktayım. Partimiz kurulduğu günden bu yana, Uşak İl ve İlçe Teşkilatları’nda bir dizi görev aldım. Teşkilat başkanlığı, geçi bir dönem Uşak İl Başkanlığı, ilçelerde koordinatörlük ve en önemlisi partinin bir neferi olarak geceli gündüzlü olarak yapılan çalışmalara gücüm yettiği ölçüde destek verdim” ifadelerini kullandı.

DAHA FAZLA SORUMLULUK ALMAK İÇİN ADAYIM

Ateş, “Son, 18 yılda ülkemizin sosyal, ekonomik ve siyasi anlamda kat ettiği mesafeleri, parti teşkilatlarındaki yönetimlerde görev almasam dahi; partime ve ülkeme karşı duyduğum sorumluluk gereği, her ortamda dile getirdim ve istikrarın devamlılığı için AK Parti’nin yerelde ve genelde iktidarda olmasının önemine vurgu yaptım. Ülkemizin ve ilimizin, nihai hedeflerine ulaşması için daha fazla sorumluluk almam gerektiğini her zaman kendime ilke edindim. AK Parti’de siyaset yapmanın bir memleket davası olduğunu biliyorum ve partimizin ülkemiz adına daha iyi noktalara gelmesi gerektiği bilinci ile hareket ediyorum.         AK Partili dostlarımızla kurduğumuz gönül bağı, ilimiz ve ülkemizin hedefleri için ortaya koyduğumuz överi, bizim daha fazla sorumluluk almamız gerektiğini ortaya koydu. Bu bağlamda; halka hizmet, Hakka hizmet düsturumuz ve AK sevdalılardan gelen sese kulak vererek, 8 Mart 2020 Pazar günü yapılacak olan AK Parti Merkez İlçe Olağan Genel Kurulu’nda Merkez İlçe Başkanlığına aday olmaya karar verdim” dedi.

KİMSEYİ HAİN İLAN ETMEDEN, HERKESİ KUCAKLAYARAK ÇALIŞACAĞIZ

Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı! Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı!

Ateş, açıklamasını şöyle tamamladı: “Cenab-ı Allah’ın izni ve siz değerli AK Partili gönüldaşlarımızın  destekleriyle göreve gelirsek, partimiz ve ülkemiz için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar, partimizde görev alan ve bu davaya gönül veren tüm kardeşlerimizi kucaklayacağız.  Talip olduğumuz görevin, hayırda yarış olduğunun bilincindeyiz ve kimseyi ihanetle suçlamadan ve ötekileştirmeden, ilimizin ve ülkemizin hedefleri doğrultusunda, adaylık sürecini devam ettireceğiz.          Sonuç, bizim açımızdan her ne olursa olsun; Mevlana’nın da dediği gibi, “Bir olacağız, iri olacağız ve diri olacağız”… Bu duygu ve düşüncelerle, Partimizin, kadın, gençlik, il ve ilçe teşkilatlarında görev alan ve almayan tüm neferlerini saygı ve muhabbetle selamlıyor ve Cenab-ı Allah’ın birlik ve beraberliğimizi her daim sürdürmesini temenni ediyorum.”

Editör: TE Bilişim