AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi
CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, TBMM’de Murat Dağı’na altın madeni kurulmasına karşı bir açıklama yaptı. Yalım, bölgenin siyanürle zehirleneceğini ve su kaynakları başta olmak üzere eko sistemin zarar göreceğini ifade etti. Meclis’te altın madenine karşı pankart açan Yalım’a üstü kapalı bir eleştiri de gecikmedi. 
31 Mart seçimlerinde CHP’nin Uşak Belediye Başkan adayı olan ve bu süreçte Özkan Yalım’la yıldızı barışmayan Asım Kalelioğlu, sosyal iletişim ağı facebook üzerinden yaptığı paylaşımla konuya farklı bir bakış açısı getirdi. 
Kalelioğlu, “Adam altın madeninin nakliyesini yapıyor çevreci kesildi” sözleriyle üstü kapalı olarak Yalım’ı eleştirdi. Kalelioğlu’nun paylaşımına bir çok yorum ve beğeni geldi. 
PoLAT isimli kullanıcının “Hangi isim o Asım ağabey?” yorumuna yanıt veren Asım Kalelioğlu, “Murat dağı konuşmalarını takip edin mecliste” diyerek Özkan Yalım’ı işaret etti. 

UŞAK KIŞLADAĞ’DAKİ ALTIN MADENİNİN NAKLİYE İŞİNİ ÖZKAN YALIM'IN ŞİRKETİNİN YAPTIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ
Öte yandan altın madeninin nakliye işini Özkan Yalım’ın sahibi olduğu nakliye firmasının yaptığı ifade edildi. Ulubey ve Eşme sınırlarını kapsayan Kışladağ’ı altın madeni de siyanürle altın arama faaliyetlerinde bulunuyor. 

İŞTE KALELİOĞLU'NUN O PAYLAŞIMI 





 
Editör: TE Bilişim