Muhammet Gür: Uşak halkı beni vekil seçti, yurtdışından gelen oylarla vekillikten olduk Muhammet Gür: Uşak halkı beni vekil seçti, yurtdışından gelen oylarla vekillikten olduk
USAKPORT.COM ÖZEL ///

Uşak CHP’de deprem etkisi yaratan aday değişikliği kararı üzerine parti yöneticileri, bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapmaya başladı. CHP Uşak İl binasında İl Başkanı Nadi Sancar’ın önderliğinde toplanan partinin ileri gelenleri, karar karşısında şok olduklarını ve bunun için nasıl bir önlem alacaklarını konuşmaya başladılar.  
Konuyla ilgili usakport.com editörü, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’a düşüncelerini telefon üzerinden ulaşarak sordu.
“Dün 3’üncü sıradaydınız ve bugün açıklanan listede 1’inci sıradan aday gösterildiniz. Ne söyleyeceksiniz?” sorusuna yanıt veren Yalım, “Ben normalde birinci sıradan adaydım ve sayın Genel Başkanımız bunun böyle olmasını istemişler. Fakat listeler yapılırken sehven bir hata olmuş ve ben 3’üncü sıraya kaydırılmışım. Bunu genel başkanımız bugün fark etti ve düzeltilmesini istediler” dedi.
Özkan Yalım, “CHP üyeleri bu duruma tepkililer ve sizin tekrar birinci sıradan aday olmanıza karşı olan bir kitle var. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna da şu yanıtı verdi; “Konuyla ilgili Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ilerleyen günlerde bir açıklama yapacaktır ve arkadaşlarımıza işin doğrusunu anlatacaktır. Başka bir şey söylemek istemiyorum”.
 
 
Editör: TE Bilişim