Merkez Bankası eski Başkanı Uşaklı Durmuş Yılmaz da hesap hatası yaptı Merkez Bankası eski Başkanı Uşaklı Durmuş Yılmaz da hesap hatası yaptı

Saadet Partisi Uşak İl Gençlik Kolları pandemi sebebiyle zor günler geçiren esnafların yanında olduğunu göstermek için esnafa siftah parası bıraktı. 
Saadet Partisi Uşak İl Gençlik Kolları tarafından sabahın erken saatlerinde, kentte hizmet veren esnafın kapısına siftah parası olarak 1 lira ve mektup bıraktı.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan SP Uşak İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özdeğirmenci, mektupta siftahın önemine değindiklerini ifade etti. 
Özdeğirmenci, mektupta şu ifadeleri kullandı:
 “Siftah, bizden, bereketi Allah’tan. Uşak’ımızın değerli esnafı; Yeri geldi dükkanınıza uğrayan bir düşküne yardım ettiniz. Zaman oldu, bir garibanı doyurarak dini ve sosyal sorumluluğunuzu yerine getirdiniz. Kimi zaman zor durumda olan esnaf arkadaşlarımızın alım satım işlerine katkıda bulundunuz. Kimi zaman onlarda size yardımcı oldu. Birbirinizin sevincine ortak olurken bazen de birlikte üzüldünüz. Gün geldi bereketli kazançlar elde ettiniz. Gün geldi siftahsız kepenk indirdiniz.  Siftah güne başlangıçtır. İstedik ki sürekli birbiri ile dayanışma içinde olan esnafımızın bugünkü siftahı bizden olsun. Hayırlı sabahlar, gününüz mübarek olsun. Allah helal ve bereketli kazançlar nasip etsin”.

Editör: TE Bilişim