Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!
Yerel seçim öncesi Uşak'ta mahalle muhtar adayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Son dönemlerin en popüler mahalle muhtar adayı ise Işık Mahallesi'nden çıktı. Henüz 40 yaşında olan Salim Akkaya, mahallesine hizmet için aday olduğunu ve ikili diyaloglarıyla yaşadığı çevrenin bir çok sorununa çözüm üreteceğini söyledi. 

Işık Mahallesi'nin köklü problemleri olduğunu dile getiren Salim Akkaya, "Mahallem için değişim zamanı" sloganını kullanıyor. 
Siyasetin sadece belli bir partide yapılmayacağını ve yaşadığı toplumu sevenlerin farkında olmadan siyasetle uğraştığını dile getiren Salim Akkaya, "Siyaset sadece belli bir partiye ve parti başkanına oy vermek veya gönül vermek değildir. Siyaset, yaşadığın toplumu sevmek ve onun sorunlarını çözmek için hizmet üretmektir. Ben de babamdan ve annemden hep bu terbiye ve bilince dair nasihatler aldım. Ailem beni ne durumda olursam olayım, çevreye ve yaşadığım topluma yararlı bir insan olacak şekilde yetiştirdi. Bugüne kadar devletime ve milletime hiçbir zarar vermedim ve benim için kutsal olan bu iki değere hizmet için yola çıktım" dedi.
Işık Mahallesinin çözüm bekleyen sorunlarını da şimdiden tespit ettiğini ve bunları vatandaşla birebir görüşerek belirlediğini söyleyen Salim Akkaya, "Öncelikle bir minibüs sıkıntımız var ve bunun mutlaka çözüme kavuşması lazım. Parklarda oturacak banklar yetersiz ve bu konuda Uşak Belediyemizle gerekli diyalogu kuracağım. Çocuk parklarına mobesa kameraları kurulması lazım ve bunun sağlanması için çalınması gereken tüm kapıları çalacağım. Hayatta her zaman için önceliğimiz sağlıktır ve bizim mahallemizde bir sağlık ocağımız yok. Sağlık ocağının kurulması için gayret göstereceğim. Pazaryeri, yıllardır istendi fakat bir türlü olmadı ve bu konuda önceliklerim arasında" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim