Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na
Tam 28 yıldır, Selçikler Belediye Başkanı olan AK Partili Osman Çakar, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde, bir kez daha başkan adayı olarak gösterildi ve tekrar seçilmesi durumunda, 7 dönem üst üste göreve gelen Uşak’taki tek ve Türkiye’deki ikinci isim olacak. 

Görev süresince dönem dönem çeşitli ödüller alan ve son olarak, Kent ve Başkan Dergisi tarafından düzenlenen "Kent Başkan Ödülleri" kapsamında, bir kez daha onurlandırıldı. AK Parti’den 3 dönem üst üste Selçikler Belediye Başkanı seçilen Osman Çakar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak seçimlerde tekrar aday gösterilerek, 7’inci kez sandıkta halkın karşısına çıkıyor. 
AK Parti Uşak İl Teşkilatı tarafından yapılan belediye başkan adayları tanıtım töreninde, bir kez daha görev aldığı kamuoyuna duyurulan Osman Çakar, 31 Mart’taki seçimlerden bir kez daha zaferle ayrılacaklarını ve partisinin hizmet anlayışının Selçikler’i kalkındırmayı sürdüreceğini belirtti. 

Henüz 31 yaşındayken, Anavatan Partisi’nden başkan adayı olarak göreve geldiğini ve 2001’de kurulan AK Parti’ye üye olduğunu belirten Osman Çakar, “Siyasete genç yaşta başladım ve her zaman için halka hizmet Hakka hizmettir anlayışıyla çalıştım. 6 dönem üst üste halkımızın teveccühleriyle göreve geldim ve hiçbir siyasi görüş ayrımı yapmadan memleketim için çalıştım. Halkımız girdiğimiz tüm seçimlerde bizi yalnız bırakmadı ve desteklerini esirgemedi. Önümüzde önemli bir seçim daha var ve Türkiye’nin kader seçiminde, Cenab-ı Allah’ın izni ve halkımızın destekleriyle bir kez daha göreve geleceğiz ve Selçikler’deki şahlanışı sürdüreceğiz” dedi. 

HİÇBİR ZAMAN KİBİR YAPMADIM
Bugüne kadar kibirden uzak bir tutumla hareket ettiğini ifade eden Başkan Çakar, “Kibir, tüm insanlar için çok tehlikeli bir hastalıktır. Bundan uzak durmak, sadece belediye başkanı veya başka bir yöneticinin değil, herkesin görevi olmalıdır. Dinimiz, toplumumuz ve büyüklerimiz bize hep kibirden uzak durmayı öğütledi ve ben de bu nasihatlere uydum. Gerek başkanlıktan önce ve gerekse göreve geldikten sonra asla gurur ve kibir yapmadım. İnsanlarımıza hakkaniyet ölçüsünde hizmet götürmek için, halkımızın ve yasaların bana verdiği yetkileri sonuna kadar kullandım. Hiçbir siyasi görüş ayrımı yapmadan, Selçikler’deki gelişimi sürdürmek adına, yeni dönemde de üzerime düşenin fazlasını yapacağım. Beni bir kez daha aday gösteren parti büyüklerimize ve bizden desteğini esirgemeyen kıymetli Selçikler halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 


 
Editör: TE Bilişim