Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda! Uşak Sol Partili Ahmet Aydemir: Yerli üretici bitti, ithal canlı hayvan Uşak'a da girmiş durumda!
    AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Servet Kuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün açıkladığı ve 2023 hedeflerini içeren, 24 Haziran seçim manifestosunun Türkiye'nin geleceği için önemli olduğunu söyledi. 

    Atatürk'ün Türkiye'yi çıkarmak istediği muasır medeniyetler seviyesi için bugüne kadar en fazla çalışan hükümetlerin AK Parti tarafından kurulduğunu dile getiren Servet Kuş, kent ve ülke adına ortaya konan çalışmaların gelecekteki hedeflerin gerçekleşmesi noktasında belirleyici olduğunu söyledi. 
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde faaliyet gösteren AK Parti hükümetlerinin ulaşım, sağlık, spor, ekonomi ve hayatın her alanında bir çok yeniliğe imza attığını dile getiren Kuş, "AK Parti bugüne kadar hayal denen bir çok yeniliğe imza attık. AK Parti iktidara gelmeden önce vatandaşa 2 anahtar hep vaatlerdeki kuru sözlerden öteye geçememişti. Fakat 2002'de iktidar olan AK Parti ile ülkemizin dört bir yanında TOKİ ve özel sektör marifetiyle yeni konutlar inşa edildi ve sağlanan imkanlarla vatandaşımızın büyük bölümü birer ev sahibi oldular. Ayrıca önceleri lüks olan otomobil sahibi olmak artık sıradanlaştı. Sayın Cumhurbaşkanımız halka verdiği refah sözünü göreve geldiği günden itibaren attığı adımlarla birer birer hayata geçirdi. Duble yollar yapıldı, hızlı tren hatları kuruldu ve hava yolu artık halkın yolu haline geldi. Sağlıkta devrim niteliğinde reformlar ortaya kondu ve sosyal devlet kavramı halkımız tarafından daha net bir şekilde anlaşıldı" dedi. 

HEP DAHA İYİSİNİ HEDEFLEYEN BİR HÜKÜMETİMİZ VAR
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıkladığı 24 Haziran seçim manifestosunu değerlendiren Servet Kuş, "Sayın Cumhurbaşkanımız, kısa vadede 2023, orta vadede 2053 ve uzun vadede de 2071'in hedeflerini çok önceden belirledi. Şu anda önümüzde 24 Haziran seçimleri var ve biz de bu yolda Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız. Aday olsak da olmasak da her hali karda Türkiye'nin önündeki hedeflerin gerçekleşmesi için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Biliyoruz ki ortaya konan bu hedefler, bizim çocuklarımızın ve torunlarımızın daha aydınlık bir geleceğe kavuşması içindir. Hep daha iyisini hedefleyen AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vatandaştan yine en yüksek teveccühü görecek ve göreve gelecektir" diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim