Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!
AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Servet Kuş, Türkiye’de son yıllarda yapılan bir çok eserin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, AK Parti hükümetleri aracılığıyla ortaya konduğunu söyledi. Türkiye’de ulaşım, sağlık, eğitim, tarım ve bir çok alanda ilerlediğini söyleyen Servet Kuş, “AK Parti bir çok hizmeti hayata geçirdi ve bugüne kadar ötekileştirilen tüm toplumsal grupların özgürce yaşayacağı bir ortam hazırladı. Düne kadar baş örtülü olduğu için okuluna gidemeyenler, resmi dairelerde inançlarının gereğini yerine getiremeyenler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleriyle rahat bir nefes aldılar” dedi. 

“AK PARTİ İLE TÜRKİYE BÜYÜDÜ”
AK Parti’de bir dönem Uşak İl Başkanı olarak görev yaptığını söyleyen Servet Kuş, “Partimizin hemen hemen her kademesinde görev almak bize nasip oldu. Yaptığımız çalışmalar sırasında, AK Parti’nin özellikle dezavantajlı gruplar olarak nitelendirilen kesimlere pozitif ayrımcılık yaptığını ve toplumsal yaşamda belli bir dengeyi sağladığını gördük. Bugüne kadar muhalefet partilerinin selam dahi vermediği ve sadece seçimden seçime halini hatırını sorduğu vatandaşlarla, AK Parti teşkilatlarının ve hükümetin diğer organlarının sürekli istişare halinde olduğunu ve bu işin bir partiden öteye bir dava haline geldiğini anladık. AK Parti sadece bir siyasi parti değildir aynı zamanda bir davanın adıdır. AK Parti döneminde eğitim, tarım, sağlık, ulaşım ve bir çok alanda yapılamaz denilen işlere imza atılmıştır. Bizler gelinen bu noktanın daha ileriye taşınması için partimizde siyaset yapmaya her koşulda devam edeceğiz” dedi. 

KADINLARIMIZ İNANÇLARINI DAHA ÖZGÜR YAŞIYOR
AK Parti Hükümetlerinin fiziki anlamdaki çalışmalarının yanı sıra hak ve özgürlükler noktasında da önemli adımlar attığını belirten Servet Kuş, “Türkiye yıllarca türbanından dolayı okuluna gidemeyen veya bulunduğu kurumda rahatça çalışamayan kadınların sesine kulak tıkamıştı. 2002’de iktidara gelen ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyen AK Parti’nin kurucusu ve lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu sorunu çözeceğinin sözünü verdi ve bugün bu sorun tarihe gömüldü. Artık kadınlarımız inançlarının gereğini özgür bir şekilde yerine getiriyorlar ve hiçbir baskı ve zulüm görmeden yaşıyorlar. Daha gelişmiş ve herkesin huzur içinde yaşadığı bir Türkiye için 24 Haziran’da bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti milletin teveccühünü alarak işbaşına geleceklerdir” dedi. 
Editör: TE Bilişim