Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız
 Uşak İnternet Medyası Platformu üyeleri, Uşak ART TV’de gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Mesut Keskin’in hazırlayıp sunduğu Gündem programına konuk olan, Dursun Sırıklıgil, Ramazan Atasorkun ve Ali Araslı, 1 Kasım seçimleriyle ilgili konuştu. 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için bir milat olduğunu söyleyen ve aynı zamanda AK Parti Merkez İlçe Seçim İşleri Başkanlığı görevini üstlenen Dursun Sırıklıgil, “1 Kasım, ülkemiz için önemli bir dönüm noktası oldu ve artık yeni bir çalışma dönemine girdik. Bu seçimin kazananı Türk milleti oldu ve halkımız, ülkemize zarar vermek isteyen, insanlarımızı umutsuzluğa itmek için algı operasyonları hazırlayanlara en güzel cevabı  sandıkta verdi. Ayrıca iç ve dış mihrakların hedefi haline gelen Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın halkımız gözünde ne kadar sevildikleri ortaya çıktı. Halkımız teröre ve şiddet yanlısı siyasete hayır dediğini, Doğusu ve Batısı’yla net bir şekilde ifade etti” dedi.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI VE ADAYLARI İYİ BİR ÇALIŞMA YAPTI

Uşak’ta elde edilen başarıda AK Parti teşkilatının tüm kademelerinin büyük emeği olduğuna dikkat çeken Dursun Sırıklıgil, şöyle konuştu: “Gazeteciliğin yanı sıra AK Parti’de bir görevim var ve bu nedenle yapılan çalışmaların tam içindeydim. Bir partili gözüyle, yapılan çalışmaların tam yerinde ve kararında olduğunu söylemem mümkün. Sabah saat 6’da 3 milletvekili adayımızla birlikte, yola çıkan bir teşkilat vardı ve gecelerini gündüzlerine katarak canla başla çalıştılar. Seçim Koordinasyon Merkezi, bu süreçten alnının akıyla çıktı ve tüm üyelerin eşgüdümlü çalışmasında büyük bir fonksiyonu oldu. AK Parti’nin sadece 3 adayı yoktu, 40 bine yakın partilinin hepsi birer vekil adayı gibi 1 Kasım’ın önemini halka anlattı. Belediye Başkanımız, il ve ilçe başkanlarımız, teşkilattaki diğer birimlerin sorumluları, yoğun bir efor sarf etti. Gençlik kollarının gece yarılarına kadar sokak sokak gezdiklerine şahit oldum. Tüm bu çalışmaların üstüne bir halkımızın teveccühü eklendi. Artık ülkemizi güzel günler bekliyor, dilerim en kısa sürede yeni kabine oluşur ve 2023 vizyonu için zaman kaybetmeksiniz çalışmalarımız kaldığı yerden devam eder”.

ATASORKUN: MUHALEFET KENDİSİNİ GÖZDEN GEÇİRMELİ

Muhalefet partilerinin nerede hata yaptıklarını düşünmesi gerektiğine işaret eden Ramazan Atasorkun da, “Muhalefetin hayırcı tutumu ve 7 Haziran sonrası ülkenin sokulmak istendiği ateş çemberi, halkımız tarafından çok iyi okundu ve idrak edildi. İnsanlarımız, her şeye muhalefet eden ve elini taşın altına koymayanlara gerekli cevabı sandıkta verdiler. Sonuçların ülkemiz ve ilimiz açısından hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Ali Araslı ise seçilen milletvekillerine başarılar diledi ve yeni dönemde kentin temel sorunlarına değinilmesi gerektiğini ifade etti. Öte yandan programı hazırlayan ve sunan Mesut Keskin de, “Çıkan sonuç ülkemiz ve ilimiz için çok iyi oldu diyebilirim. En önemlisi belirsizlik ortamı kalktı, insanlarımız üzerindeki umutsuzluk bulutları bir anda yerine aydınlık bir havaya bıraktı” şeklinde konuştu.

PROGRAMIN VİDEOSU:

Editör: TE Bilişim