Saadet Partisi (SP) Uşak İl Teşkilatı’nın, Eylül ayı İl Divan Kurulu toplantısına katılan SP Genel Başkan Yardımcısı Ziyattin Tokar, partisinin her zaman gündemi belirlediğini ve konuşulduğunu söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağ seçmenden oy almak için Saadet Partisi’nden Mehmet Bekaroğlu’na rozet taktığını belirten Ziyattin Tokar, “Bugün her yerde Saadet Partisi’nin konuşulduğunu görüyoruz. Rahmetli Necmettin Erbakan, Başbakan olduğu dönemde de bu böyleydi. Yabancılar bizim partimizin politikalarını hep yakından izlerdi. Geçtiğimiz günlerde soyadı bile biçimsiz olan Mehmet Bekaroğlu, CHP’ye girdi ve herkes Saadeti konuştu. Partimiz asla gücünü kaybetmedi ve hala dimdik ayakta” dedi.

EN FAZLA KUMPAS MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERE KURULDU

Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili

Saadet Partisi’nin Milli Görüş çizgisinden hiç sapmadığını vurgulayan Ziyattin Tokar, şöyle söyledi: "Biliyorsunuz en fazla kumpas bizim partiye kuruldu. Fazilet Partisi kapandıktan sonra tabi ki en büyük kumpas şu anda iktidar partisi olan AKP tarafından Saadet Partisi'ne kuruldu. Bizim gençlerimiz veya konuda fazla bilgisi olmayan kesim AKP'ye kaydı. AKP bizim büyük bir oy potansiyelimizi aldı götürdü. Sadece merkezde değil, ilçelerde de öyle oldu. Dolayısıyla bizim oylarımız orada ödünç olarak duruyor. Son yaşanan olaylarda halk anladı ki, doğruluk dürüstlük bizde, yani Saadet Partisi'nde. AKP gittiği yerlerde bizim insanlarımız aldattı, şimdi insanlar pişman olup geri dönüyorlar.”

TÜRKİYE’DE SAADET PARTİSİNE İHTİYAÇ VAR

Ülkenin iyi yönetilemediğini kaydeden Ziyattin Tokar, “Rahmetli Necmettin Erbakan’ın 11 aylık iktidarında, memurun ve işçinin yüzü güldü. Dış politikada çok iyi bir yerdeydik ve 1 tane dahi Filistinli çocuğun burnu kanamadı. Ülkemizde ciddi bir kalkınma hamlesinin startını verdik. Buna karşın 13 yıl iktidarda kalan ve Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan’ın döneminde her gün Filistin’den acı haberler aldık. Memurun ve işçinin bütün hakları tırpanlandı. Akaryakıt fiyatları en yüksek noktaya ulaştı. İşte bugün yaşanan temel sorun, Milli Görüş’ün siyaset anlayışının olmamasıdır. Ama bizim umudumuz var ve bu ülkeyi seviyoruz. Elbet bir gün Milli Görüş iktidar olacak ve ülkeyi içinde bulunduğu bu bataklıktan kurtaracaktır” dedi.  

SP UŞAK İL BAŞKANI YUNUS ACAR: SEÇİME HAZIRIZ

Önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimlere hazır olduklarını belirten Saadet Partisi Uşak İl Başkanı Yunus Acar, partisinin düzenli olarak toplantılarını yaptığını ve çalışmaların aksamadan devam ettiğini ifade etti. Saadet Partisi'nin önümüzdeki dönemde önemli bir çıkış yakalayacağını belirten Yunus Acar, "Şu anda gerek ilimizde ve gerekse ülke genelinde işler hiç de iyiye gitmiyor. Bizlere düşen görev gelinen bu noktayı ortaya koymak ve çözüm yollarını sunmaktır. Saadet Partisi olarak bunu yapmazsak ciddi bir vebal altında kalırız. Partimiz topluma her an hizmete hazırdır" dedi. 

Editör: TE Bilişim