Uşak'a hizmetkar olmaya gelen Muhammet Gür: Sırtımı önce Allah’a, sonra siz değerli hemşerilerime dayadım! Uşak'a hizmetkar olmaya gelen Muhammet Gür: Sırtımı önce Allah’a, sonra siz değerli hemşerilerime dayadım!
28 Şubat Post Modern darbe girişiminin 22’inci yıldönümü nedeniyle AK Parti Uşak İl binasında bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, yarın kentte miting yapacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, “Milletimiz, CHP’ye değil belediyeyi, 4 koyunu emanet etmez” dedi.
AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, 28 Şubat’taki post modern darbe girişiminin 22’inci yıldönümü nedeniyle, AK Parti Uşak il binasında bir basın toplantısı düzenledi. Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Kale ve parti teşkilatı mensuplarının katıldığı toplantıda darbeler döneminin kapandığını belirten Fahrettin Tuğrul, “Bizler AK Partililer olarak her zaman için devletimizin ve milletimizin yanındayız. O dönemde merhum Erbakan ve hükümete darbe yapılmak istendi. Sokaklara tankları çıkararak, milletin iradesini ezmeye kalktılar ve bu ülkeyi kendi hain ideolojileri ve idealleri doğrultusunda, kendi maşalarını tutan uluslar arası küresel güçlerin emelleri adına, darbe girişiminde bulunmuşlardır. Bu girişim sonunda, 54’üncü hükümete çeşitli manevralarla müdahale etmişler ve millete kabus yaşatmışlardır. Biz bunu torunlarımıza ve çocuklarımıza anlatacağız ve unutturmayacağız. Onlar 28 Şubat’ın bin yıl süreceğini söylemişlerdi. Bu hainliğin millet tarafından fark edilmesi bin yıldan fazla sürecek” dedi.
“17-25 Aralık ve 15 Temmuz, bu milletimizin kararlılığı ve ferasetiyle bertaraf edilmiştir” diyen Tuğrul, şöyle söyledi: “Sincan’da yürütelen tanklara bu millet, 15 Temmuz’da dur demiş ve milli iradenin üzerinde tank yürütülemeyeceğini tüm dünya görmüştür. Bu milli iradeye sahip çıkan milletimiz, vatanımızı bedava kazanmadı ve toprakların her karışını şehit kanlarıyla suladı. Biz bu günlerin bir daha geri dönmemesi için, malımız ve canımızla mücadele edeceğiz.”
Yarın kentte miting yapacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP’yle ittifak yaptığını kaydeden Tuğrul, “Bugün HDP’yle Türkiye çapında ve özelde de Uşak’ta ittifak yapma iradesi gösteren parti CHP’dir. Bu milletin manevi değerlerine savaş açan CHP’ye milletimiz oy vermez. Yarın sayın Kemal Kılıçdaroğlu Uşak’a geliyor. Buyursun gelsin, biz 6 ay önce kendisini davet ettik. Kılıçdaroğlu, Uşak’ı kesin kazacağını iddia etmişti ve biz o dönemde kendisinin aday olmasını istemiştik. Çünkü devlet başkanı olma gibi bir iddiası yok. O başka bir aday çıkardı ve yarın gelecek ilimize. Biz diyoruz ki sadece kendi gelmesin, tüm kurmaylarını toplasın gelsin. Şunu bilsin ki Uşak halkı belediyeyi değil, en ufak bir emaneti dahi CHP’ye teslim etmez. Bunun için yarın Kemal Kılıçdaroğlu’nun nasıl bir ders alacağını göreceğiz. CHP’ye değil belediye, 4 tane koyun dahi emanet edilmez. Milletimiz CHP’ye karşı her daim teyakkuz halindedir” dedi. Toplantının ardından Tuğrul ve partililer, 28 Şubat darbesine karşı hazırlanan pankartlarla toplu fotoğraf çektirdi.
 
Editör: TE Bilişim