AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, partisinin genel seçimlere birlik ve bütünlük içinde hazırladığını söyledi. Milletvekili aday adaylarının hepsinin bir birinden değerli isimler olduğunu kaydeden Turgay Eser, herkese eşit mesafede durduklarını belirtti. 27 Şubat 2015 Cumartesi günü partisinden milletvekili aday adayı olanlar için temayül yoklaması yapılacağını dile getiren Turgay Eser, “Partimiz adayını, demokratik yöntemlere başvurarak ve kamuoyunun görüşlerini önemseyerek belirleyecektir. Biz, adaylar kim olursa olsun, 400 milletvekili çıkarılması noktasında üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız” dedi.

BÜTÜN ADAYLARA EŞİT MESAFEDE DURACAĞIZ

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, 25’inci dönem milletvekilliği aday adaylığı konusunda, en büyük teveccühün partisine gösterildiğini söyledi. Sadece Uşak’tan 20’ye yakın aday adayının bulunduğunu ifade eden Turgay Eser, göreve talip olan bütün isimlerin önemli olduğunu kaydetti. “Merkez İlçe Teşkilatı olarak bütün aday adaylarına eşit mesafede duracağız” diyen Turgay Eser, şöyle konuştu: “AK Parti’den aday adayı olmak önemli bir erdemdir ve bu noktada göreve talip olan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Önümüzdeki günlerde parti içinde temayül yoklaması yapacağız. Elbette buradan çıkacak sonucun yanı sıra, kamuoyu yoklamasına da önem verilecek. En önemlisi bu dönem sivil toplum kurumları ve kentteki kanaat önderlerinin görüşlerine başvurulacak.”

AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi

400 VEKİL HEDEFİ İÇİN 3-0 YAPACAĞIZ

Partisinin halkın talep ve beklentilerine yanıt veren bir Anayasa için en az 400 milletvekili hedefinin olduğunu dile getiren Turgay Eser, “AK Parti, kurulduğu günden, belirlediği her hedefe ulaşmasını başardı. Şimdi de 400 milletvekili çıkarmak için bütün teşkilatlar canla başla çalışıyor. 2002’den bu yana yapılan her genel seçimde oyunu artıran ve 2 milletvekili çıkaran AK Parti Uşak Teşkilatları olarak, 400 milletvekili hedefi için 3-0 yapacağız. Çünkü teşkilat olarak kenetlendik ve görev dağılımını çok iyi yaptık. AK Parti’de sadece vekil adayları ve parti yöneticileri seçim için çalışmaz. Partiye üye olan ve gönül veren herkes, AK Parti iktidarının ve istikrarın devamı için elini taşın altına koyar” diye konuştu. Turgay Eser, aday adaylığı sürecinin devam ettiğini ve partisinin kapılarının herkese açık olduğunu sözlerine ekledi.  

Editör: TE Bilişim