Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!
Ak Parti Uşak Merkez İlçe başkanı Turgay Eser Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı açılış töreniyle ilgili ileri sürülen iddialara cevap verdi. Turgay Eser; "Sayın Cumhurbaşkanı’mızın gerçekleştirdiği toplu açılışa katılımı üç bin gibi komik rakamlarla ifade ederek itibarsızlaştırma gayreti içinde olanlar bilmeli ki on binleri üç bine indirmek sandıkta bu kadar basit olmayacak" dedi. Turgay Eser, [email protected] e-posta adresi kanalıyla basına yaptığı açıklamada kamuoyuna şu bilgileri verdi: 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılış törenini programıyla ilgili yerelde yapılan haberlerde özellikle katılımcı sayısı üzerinden yapılan itibarsızlaştırma propagandalarının Uşak halkı üzerinde karşılığını bulmadığını ifade eden Başkan Turgay Eser;

"Meydanları dolduranları görmeyenler deve kuşu gibi başını kuma gömenlerdir.  Bunu neden yaptıkları gün gibi açıktır. Kamuoyunda yanlış bilinç oluşturma ve gündem belirleme kaygısıyla fütursuzca ortaya atılan bu iddialar halkımız nezdinde sadece tebessümle karşılık bulmuştur.. Uşaklı hemşehrilerimiz Ak Parti’nin kurucusu ve Kurucu Genel Başkanımız, Türkiye'nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı  Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına basmış ve sağanak yağmura rağmen büyük bir teveccüh göstererek meydanları doldurmuştur"

"TEKEDEN SÜT ÇIKMAZ"

Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapmış olduğu toplu açılışlara da değinerek, " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın temsil ettiği misyonu anlamayan at gözlü zihniyetten farklı bir açıklama beklemek abesle iştigal etmek olurdu. Bakmakla görmek arasındaki farkı anlatmak için ders niteliğinde olan bu söylemler elbette bizi şaşırtmadı. Tam burada onlar konuşur biz yaparız deyip Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı projelere değinmek istiyorum. Uşak'ta son üç yılda 37 adet proje 252 milyon TL harcanarak  halkın hizmetine sunuldu. Bunlardan örnek vermek gerekirse, Uşak Merkez Tabakhane 216 Konut, Eşme İlçesi 188 Adet Konut ve Sosyal Donatı, Uşak Adalet Sarayı, 400 Yataklı Uşak Devlet Hastanesi, Merkez Kemalöz Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu, Mehmet Akif Ersoy Mah. 16 derslikli Temel Eğitim Okulu, Karaağaç Mahallesi 16 derslikli Temel Eğitim Okulu, Tüprag 16 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Malkoçoğlu 16 derslikli Temel Eğitim Okulu,  Mahire Eynel 4 derslikli Anaokulu, Eşme AİHL 200 Öğrencilik Pansiyonu bunlardan bazıları. Bunca yatırımın kazanımlarından bahsedemeyenler, açılışlarının  ne zaman ve nasıl yapıldığına  takılmış,  eleştiri yapmak adına adeta tekeden süt çıkarma işine soyunmuşlardır. Buradan hepsine sesleniyorum ‘tekeden süt çıkmaz’.”

ON BİNLERİ ÜÇ BİNE İNDİRMEK SANDIKTA BU KADAR BASİT OLMAYACAK

Ortaya atılanların son derece spekülatif olduğunu ve bu saldırıların kendilerine oy kazandıracağını vurgulayan Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser; "Siyaset hizmet üretme sanatıdır, laf üretme değil. Ancak bütün seçim stratejilerini saldırı üzerine, yıpratma üzerine inşa edenler, laf kalabalığı ve çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ediyorlar. Bu gibi yöntemlerle Uşak halkının zihnini bulandırmaya  çalışanlara inanıyorum ki en  güzel cevabı yine hemşehrilerimiz verecektir. On binleri üç bine indirmek sandıkta bu kadar basit olmayacak. Uşaklı hemşehrilerim ferasetleriyle bu oyunları tekrar bozacak ve AK Parti’yi yine açık ara birinci parti olarak tescil edeceklerdir. Çünkü biz milletimize hizmeti kendimize borç bilmişiz. Buradan şunu özellikle belirtmek isterim yapılan hizmetler bizim milletimize verdiğimiz sözdür. Milletimize düşen AK Parti dönemlerinin kazanımlarını önceki dönemlerle mukayese edip istikrarın ve hizmetlerin devamı için karar vermeleridir. Bol keseden para dağıtmak kolaydır bizde bir söz vardır 'Bekara karı boşamak kolay gelir' derler muhalefetin yaptığı budur. Sırtında yük küfesi olmayana konuşması kolay. Yapılacak olana değil yapılana bakmak lazım. Bir işi en iyi kim bilir? Onu en çok yapan bilir. Onların başarılı olduğu tek şey boş konuşmak, boş konuşmak, AK Parti de hizmeti konuşturuyor. Çünkü Onlar konuşuyor, AK Parti yapıyor" diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim