Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu
AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında, demokrasi nöbetinin devam ettiğini ve vatandaşın meydanları terk etmeyerek tüm dünyaya ders verdiğini söyledi. 15 Temmuz darbesine vatandaşın gösterdiği refleks, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın cesaretinin tez konusu olma vasfı taşıdığını dile getiren Servet Kuş, “Uşak ve tüm Türkiye şu anda destan yazıyor. Gözünü kan ve kin bürüyen, kendi vatandaşına kurşun sıkan darbeci hainleri bertaraf eden vatandaşımız ve devlet büyüklerimiz, ilerleyen dönemlerde tez konusu olacak ve tarihe altın harflerle not düşülecektir” dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm siyasi partilerin birliktelik ruhuyla hareket etmesini değerlendiren Servet Kuş, şöyle söyledi: “Kim bu memlekete hizmet ediyorsa, bizim başımızın üstünde yeri vardır. Kim bu memlekete ihanet ediyorsa, aziz Türk milleti tarafından en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Şükürler olsun ki, sağcısı, solcusu ve tüm unsurlarıyla milletimiz tek yürek olmuş ve darbeyi bertaraf etmiştir. Artık Türkiye, dış güçlerin değil, milletin kendi evlatlarının yönettiği bir ülkedir. Hiçbir güç ve devlet, büyük Türkiye idealini engelleyemeyecektir. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinden sapma olmayacaktır.”
 
UŞAK HALKI MEYDANI BOŞ BIRAKMIYOR

Öte yandan Uşak halkı meydanları darbecilere bırakmamak için tüm enerjisini ortaya koyuyor. Kent meydanında her akşam binlerce vatandaş bir araya geliyor. Vatandaşlar, hep bir ağızdan darbeye karşı çıktığını tüm dünyaya haykırıyor. Her akşam, Uşak Belediyesi, vatandaşın yiyecek ve içecek bazında temel ihtiyaçlarını karşılıyor.  
 
Editör: TE Bilişim