Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu

Parti mensuplarıyla bayramlaşan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, partisinin seçimlere her an hazır olduğunu belirterek, “Partimiz, gerek il ve gerekse merkezi teşkilatlanma noktasında çalışmalarını sürdürmektedir. Hükümeti oluşturmakla görevlendirilen Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, ülkemizin yarınları için sağduyu ile hareket etmekte ve uzlaşmacı tavırdan asla taviz vermemektedir” dedi. 

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, parti binasındaki bayramlaşma töreninde bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım ve parti yöneticileri, bayramlaşmaya sırasında parti binasının çevresinde bulunan çocuklara cep harçlığı verdi. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekili Mehmet Altay, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve parti üyelerinin katıldığı bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan İl Başkanı Basri Yıldırım, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Partisinin 7 Haziran seçimlerinden birinci çıktığını belirten Basri Yıldırım, şu anda yapılan koalisyon görüşmelerinin sağduyu içinde yürütüldüğünü söyledi. 




Yıldırım, “AK Parti, her zaman ekonomisi güçlü ve vatandaşın huzur içinde yaşadığı bir Türkiye için canla başla çalışan bir ekibin oluşturduğu siyasi bir oluşumdur.  Partimizin tek başına iktidar olduğu 13 yıllık dönem, ülkemiz adeta altın çağ niteliğindedir. Bu dönemde ortaya çıkan bütün siyasi ve küresel krizlere rağmen ekonomimiz hep dimdik ayakta kalmayı başarmıştır. Fakat 7 Haziran seçimleriyle milletimiz, bir koalisyon olmasını öngördü ve biz de sandıktan çıkan bu sonuca duyduğumuz saygıyı her platformda dile getirdik. Bazı siyasi partilerin ortaya koyduğu kırmızı çizgilere rağmen, milletimizin huzuru ve ekonomik istikrar için koalisyon görüşmelerini sağduyu ile başlattık. Şu anda tek isteğimiz, hükümetin bir an önce kurulması ve belirsizlik ortamının kalkması. Biz sonuna kadar uzlaşıdan yana olacağız ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi.


TEŞKİLATLARIMIZ HER ZAMAN HAZIR

Partisinin çalışmalarıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Basri Yıldırım, “İl ve ilçe teşkilatları olarak çalışmalarımızı düzenli olarak sürdürüyoruz. Mahalle ve köy teşkilatlanmamızdaki titizliğimizden taviz vermedik. Bu noktada,  bugün seçim olsa dahi, hiçbir sıkıntı çekmeden ne yapacağını bilen ve ayakları yere basan bir yapıya sahibiz” diye konuştu. Yıldırım, tüm Uşak halkının ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladığını sözlerine ekledi.


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Milletvekili Mehmet Altay’ın da birer konuşma yaptığı bayramlaşma etkinliği, Banaz, Eşme, Sivaslı, Karahallı ve Ulubey teşkilatlarında da devam etti. 

Editör: TE Bilişim