Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Karaca, uzun zamandan beri üyesi olduğu Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliğine seçildi. Dün, Ankara Keçiören Taha Akgül Spor Salonu'nda düzenlenen 11. BBP Olağan Kongresi’nde yeniden Genel Başkan olarak Mustafa Destici seçildi. Kongrede ayrıca partinin yönetim ve karar organları belirlendi.

BBP’nin yeni MKYK’sında, Uşak Deri Karma OSB’de faaliyet gösteren ve bölge yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevinde bulunan Uğur Karaca da görev aldı. Uğur Karaca’yı bir dönem Alperen Ocakları Uşak Şube Başkanlığı görevinde bulunan ve şu anda Genel Merkez nezdinde de faaliyetlerini sürdüren Mehmet Sezer tebrik etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uğur Karaca, “Yaşadığımız kent, bölgemiz ve ülkemiz için bize verilen görevlerine yerine getiriyoruz. Büyük Birlik Partisi, bizim için öncelikle bir gönül, dava ve memleket hareketidir. Siyaseti, her zaman için toplumun menfaati ve sorunlarına çözüm adına yaptım ve bundan böyle de bu anlayışı sürdüreceğim” dedi.

Bölge içinde ve yönetim nezdinde farklı siyasi görüşten arkadaşlarının olduğunu dile getiren Karaca, “Bizim için esas olan Türkiye noktasında birlik olmaktır. Gerek meslek camiamda, bölge yönetiminde, çalışanlarımız arasında ve arkadaşlarımızın içinde bize çok farklı olan siyasi görüşte olanlar var. Hepsi benim kardeşim, ağabeyim, ablam ve dostum. Biz siyaseti, onları ötekileştirmek için yapmıyoruz. Aksine çevremizin, yaşadığımız kentin ve ülkemizin sorunlarına çözüm üretmek için icra ediyoruz. Bu bağlamda, yeni aldığımız görevi, Uşak’ı sorunlarına çözüm üretme noktasında en verimli şekilde kullanacağız. Beni bu göreve layık gören Genel Başkanımıza ve parti büyüklerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı

Azerbaycan’daki Ermeni zulmüne de değinen Uğur Karaca, “Yıllarca Ermenilerin zulme uğrattığı Azeri kardeşlerimizin her daim yanında olacağız. Kardeşlerimiz bu mücadeleyi kazanacaktır ve bizler de onlara elimizden gelen desteğin fazlasını vereceğiz. Bu bağlamda, şehit düşen tüm Azeri kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim