Büyük Birlik Partisi MYKY Üyesi Uğur Karaca, Uşak’ta Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları teşkilatını güçlendirmek için yoğun bir çalışma dönemini geçirdiklerini ifade etti. Kısa bir süre önce BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından açılışı yapılan BBP Uşak İl Binası’nda haftanın belli günlerinde bir dizi toplantı ve etkinlik yaptıklarını belirten Karaca, partisinin kentteki üye sayısını artırmaya devam ettiklerini ve 500’ü geçen üyenin yıl sonuna kadar artacağını ifade etti. BBP’nin Uşak İl ve ilçelerdeki yapılanmasını büyük ölçüde tamamladıklarını kaydeden Karaca, “Şehit Liderimiz Muhsin Yazcıoğlu’nun önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda, O’nun izinden ayrılmadan yürümeye devam ediyoruz. Bizler, her zaman devletimizin yanında yer aldık ve bu anlayışı sürdürmeye devam edeceğiz. Uşak özelinde de yoğun bir çalışma döneminden geçtik ve halen de teşkilatımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Üye sayımız 500’ü geçti ve yıl sonuna kadar gidilmedik ilçe, mahalle ve köy bırakmayacağız. Kapı kapı dolaşarak, önümüzdeki seçimlerde Büyük Birlik Partisi’nin ülkemiz için yapacaklarını halkımıza anlatacağız” dedi.

Özkan Yalım, diğer Uşak Belediye Başkan adaylarını küçümsedi Özkan Yalım, diğer Uşak Belediye Başkan adaylarını küçümsedi

Parti teşkilatlanmasında görev alan tüm yöneticilere ve teşkilat üyelerine teşekkür ettiğini dile getiren Karaca, “Gelinen noktada il ve ilçe bazında teşkilatlanmasını büyük oranda tamamlamış bir yapıya kavuştuk. Bunda partimize gönül ve emek verenlerin payı çok büyük. Hepsine teşekkür ediyorum. El ele ve gönül gönüle çalışmayı sürdüreceğiz. Partimizin kapısı, hangi görüşten ve etnik kökenden olursa olsun, herkese açıktır. Bu bağlamda, siyasette aktif rol almak isteyen ve ülkemiz için hedefleri olan tüm gençlerimizi partimize bir kez daha davet ediyoruz” diye konuştu.

Kurban Bayramı için de bir mesaj veren Uğur Karaca, şöyle konuştu: “Kurban bayramı paylaşmak ve yardımlaşmak demek. Dinimiz açısından ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’na kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu bir kez daha yaşamaktayız. Bu vesileyle, Uşaklı vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramlarını tebrik ediyorum”.

Editör: TE Bilişim