Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi ve Uşak İl Başkanı Uğur Karaca, liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 13. yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada,  “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, canını ülkemiz için ortaya koyan ve cennet vatanımızda huzur içinde yaşamamız için mesai harcayan önemli bir büyüğümüzdü. Onu bugün bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.
Uğur Karaca, Büyük Birlik Partisi’nin lideri Muhsin Yazcıoğlu’nun vefatının 13. Yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Muhsin Yazcıoğlu’nun büyük hayallerinin bulunduğunu ve bunları gerçekleştirmek için çalıştığını ifade eden Uğur Karaca, “Şehit liderimiz sayın Muhsin Yazıoğlu’nun aramızdan ayrılışının 13. Yıldönümünde de eksikliğini bir kez daha hissediyoruz. Sayın Yazıcıoğlu, mesaisini ülkemiz için harcayan ve ülkemizde kardeşçe yaşamın tesis edilmesi için canını ortaya koyan önemli bir liderimiz ve büyüğümüzdü. Bugün bizler de Sayın Yazıcıoğlu’nun izinden gitmekteyiz” dedi.
Partisinin Uşak’taki durumu hakkında bilgi veren Uğur Karaca, “Bir süre önce Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici ve partililerimizin tensipleriyle göreve geldik ve partimizin büyümesi için büyük bir mücadele verdik. İlçelerimizde Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları’nın teşkilatlanması için yoğun çalışmalar yaptık ve ilçelerimizde de etap etap teşkilatlarımızı kurmaya devam ediyoruz. Biz göreve geldiğimizde Büyük Birlik Partisi’nin Uşak teşkilatında 20 kişi vardı ve şimdi son resmi rakama göre 500 üyemiz bulunuyor. Alperen Ocaklarında da benzer bir tablo vardı ve 15 olan üye sayısı 250’ye çıkarıldı. Bu rakamlara daha önceki görev alan yöneticilerimizle birlikte hareket ederek ulaşık. Onların da yol göstericiliği sayesinde ideallerimizi geniş kitlelere yayıyoruz. Daha önce görev alan İl Başkanımız Sayın Bekir Alperen ve diğer parti büyüklerimizin de emekleri inkar edilemez. Bizler, bugün şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun fikirlerini benimseyenlerin sayısını artırmaktayız ve daha fazla vatandaşımıza, ulaşmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim