Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu
AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Ahmet Mıllık, 11 Şubat Pazar günü yapılacak olan, 5'inci olağan il gençlik kolları kongresinde tekrar başkan adayı olacağını açıkladı.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı bir basın toplantısıyla, Ahmet Mıllık'ın tekrar aday olacağı ifade edildi. Burada bir açıklama yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, gençleri AK Parti'ye beklediklerini ve sosyal medya üzerinden üyelik için gerekli belgelerin temin edilebileceğini söyledi. 



AK Partili gençliğin 15 Temmuz'daki darbe girişiminde Türkiye için sokaklara döküldüğünü ve büyük bir mücadele verdiklerini kaydeden Mehmet Çakın, "Parti gençliğimiz, ülkemiz için her zaman için elini taşın altına koyan ve canını siper eden bir duruş sergilemiştir. AK Parti gençliği, bugün Afrin'e operasyon yapan askerimizin ve devletimizin yanındadır. Millete hizmeti kendisine vazife edinen AK Parti Uşak İl Gençlik Kollarına ilimizdeki tüm gençlerimizi davet ediyorum. Partimize üyelik için sosyal medya hesapları üzerinden gerekli evrakların temin edilmesini sağladık. Buraya başvuran her genç partimizde görev alabilir ve ülkesine hizmet edebilir. Önümüzdeki pazar günü kongremiz olacak ve partimizin yönetim organlarında önemli bir döneme daha girilecek. Yakın bir zamanda tüm yönetim organlarımızda kongrelerimizi tamamlayacağız. Bu vesileyle tüm halkımızı 11 Şubat 2018 pazar günü yapılacak olan kongremize davet ediyorum" dedi. 



AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, 5'inci olağan kongrede parti büyüklerinin tekrar aday olmasını istediğini belirterek, "Bize verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık ve istişareler sonunda göreve devam etmemiz istendi. Bizler AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları olarak, partimizin hizmet anlayışını her noktaya ulaştırmaya çalışıyoruz. İlimiz, ülkemiz ve devletimiz için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Yeni dönemde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Tüm halkımızı kongremize davet ediyoruz" diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim