Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
 AK Parti Uşak Gençlik Kolları İl Teşkilatı, bügün sabah saatlerinde bir araya gelerek, Ovademirler Köyü Çamlık alanına 7 Haziran'dan bu yana şehit düşen askerlerimizin anısına fidan dikti.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Uşak Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olan terörün 7 Hazin seçimlerinden bu yana artarak devam ettiğini, toplumsal ve ekonomik zararlarının hissedilir derecede olduğunu aktardı. Başkan Mıllık, hiçbir suretle terör örgütlerine aman edilmeyeceğini belirttiği açıklamasında, "Hükümetimizin kararlı duruşuna rağmen, dış mihraklar ve en önemlisi de ülkemizin içindeki hainlerden beslenerek eylemlerini ve hain planlarını yürütmektedir. Terör malesef 7 Haziran seçimlerinin öncesinde kendisini göstermeye başladığı gibi, doğu illerimiz başta olmak üzere batıda da hala devam etmektedir. Haince tuzaklanan bombalarla, Amerika gibi ülkeler tarafından ülkemize bile verilmeyen uzun namlulu özel silahlarla, terör örgütleri askerimize saldırmış ve saldırmaktadır" dedi.




OSMANLI'NIN TORUNU OLMAK; DİK DURMAYI GEREKTİRİR

Başkan Mıllık, dış mihrakların açıktan olmasa da terör örgütlerine silah yardımı yaptıklarını belirttiği açıklamasında, "Bu bizlere şunu göstermektedir; Türk Milleti, Osmanlı İmparatorluğu'nun emanet ettiği sancağı taşırken, bu yüce milletin soyundan geldiği devlete karşı haçlı seferi düzenleyenler yine kirli emelleri için bizlere her türlü planı kuracaklardır. Lakin, nasıl ki para karşılığı Filistin topraklarını almak isteyen Yahudi idolünü, Sultan Abdülhamid Han huzurundan kovarak, "-Ecdadımın kan dökerek aldığı toprakları benden para mukabili satmamı mı bekliyorsunuz" dediği gibi bizler de kan dökülen bu toprakları asla muhafaza etmekten geri durmayacağız" ifadelerini paylaştı.

MÜSLÜMANIN EN BÜYÜK SİLAHI DUADIR

Müslüman coğrafyalarını başta ülkemiz olmak üzere kana bulamak isteyen gerek dış gerekse iç tehditlere karşı askerlerimiz gerekli mücadeleleri verirken, Müslümanların da dualarla onlara destek olması gerektiğini aktaran Başkan Mıllık, "AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları olarak, şehitlerimizin anısına, her fidan bir duadır diyerek, 7 Haziran'dan bu yana şehit düşen 387 kardeşimizin anısına 1'er fidan diktik. Bu zorlu süreçte, bizleri korumak için canını yok sayan kahraman askerlerimize Rabbim yar ve yardımcı olsun İnşAllah" dedi.
Editör: TE Bilişim