Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları, Tiritoğlu Parkı’nda, parti üyeliğine kayıt olmak isteyenlerin işlemlerini yaptı. Burada bir açıklama yapan AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, 15 Temmuz darbesinin bertaraf edilmesi ve milli iradeye sahip çıkılması konusunda, gençlik teşkilatının büyük bir özveride bulunduğunu söyledi.



AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Teşkilatı, partiye üye olmak isteyenlerin başvuru evraklarını hazırlama ve üyelik formu doldurmak için, Tiritoğlu Parkı’nda stant açtı ve talepleri kabul etti. Gün içinde yaklaşık 100 kişiyi AK Parti’ye kaydeden İl Gençlik Kolları üyeleri, ekmek israfına dikkat çekmek için de broşürler dağıttı.



Üye kayıt başvurusu yapılanlara partinin rozetini hediye eden AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, “AK Parti milletin bağrından kopan ve millete hizmeti prensip edinen güzide bir siyasi oluşumdur. Şu ana kadar parti üyeliği için gösterilen teveccüh oldukça iyi ve memnun edici. AK Parti İl Gençlik Kolları olarak partimize güç katmaya devam edeceğiz” dedi.



BU GENÇLİK OLDUĞU MÜDDETÇE, HİÇBİR HAİN PLAN HAYATA GEÇMEZ
15 Temmuz darbe girişiminin bertaraf edilmesiyle milli iradenin bir kez daha galip geldiğini belirten Ahmet Mıllık, şöyle söyledi: “Türkiye uzun yıllar askeri darbelerden dolayı geriye gitti. 27 Mayıs’ta Merhum Adnan Menderes’in ve ekibinin hunharca katli, 12 Mart,  12 Eylül ve 28  Şubat’ta, milletin sesini kesen bu zihniyet, AK Parti'nin iktidar olduğu ilk yıllarda, milletin tepesinde olduğunu düşünse de, hep yanıldı. 27 Nisan 2007’de yayınlanan e-muhtıra ile AK Parti’nin millete yaptığı hizmetlerin önünü kesmek istedilerse de başarılı olamadılar.




Çünkü Allah’a ve millete güvenen liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, partimize ve millete yönelik bu girişim de boşa çıktı. Fakat hainler durmadı ve 15 Temmuz gecesi, milletin vergisiyle alınan silahlarla, milletin kanını döktüler. Halkımızın ve devlet büyüklerimizin ortaya koyduğu kararlı duruşla bu hain girişim de bertaraf edildi. 15 Temmuz gecesi, AK Parti’nin bütün teşkilatları büyük emek ve özveri ortaya koydu. Gençlik kollarımız da o gece, milletimizin yanında yer aldı ve günlerce meydanları boş bırakmadı. Bu gençlik var olduğu müddetçe, hiçbir hain örgüt ve yapı, Türkiye üzerinde hain planlarını uygulamaya koyamayacaklar”.




 
Editör: TE Bilişim