TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!
AK Parti Uşak İl Kadın Kolları, eğitime destek çalışması kapsamında, Malkoçoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye malzemesi hediye etti. AK Partili kadınlar ayrıca maddi durumu iyi olmayan öğrencilere de kıyafet yardımı yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, “İl Teşkilatımızın bu yıl eğitime katkı için başlattığı çalışmalara, kadın kolları olarak destek verdik. İlimizdeki çeşitli okullarımıza kırtasiye ve giysi yardımlarını ulaştırdık. Bu kapsamda son olarak Malkoçoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerimizle buluştuk. Sosyal sorumluluk çalışmalarımız devam edecek. Yeni eğitim ve öğretim yılına başlayan bütün öğrencilerimizi tebrik ederim” dedi.


 
SERVET KUŞ: EĞİTİME KATKILARIMIZ SÜRECEK
 
Parti teşkilatının dün Eşme’de ve kent merkezinde yaptığı faaliyetlerin devam edeceğini kaydeden AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, “AK Parti her zaman toplumunun yanında olan bir siyasi yapıdır. Bu özelliği ile halktan en fazla teveccüh gören siyasi parti olmuştur. Eğitime destek misyonumuz devam ilerleyen günlerde devam edecek. Türkiye’nin yarınlarının sorunsuz bir eğitim ve öğretim yılı geçirmeleri için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim