Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş! Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş!
AK Parti Uşak İl Başkanlığı tarafından Tiritoğlu Parkı’nda kurulan “15 Temmuz Milli Direniş Fotoğraf Sergisi”, vatandaşın ziyaretine açıldı. AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, 15 Temmuz’daki milli direnişin unutulmayacağını ve ilelebet canlı tutulacağını söyledi.Tiritoğlu Parkı’ndaki fotoğraf sergisinin açılışını AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, il, ilçe, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarının mensupları yaptı.



Açılışta bir konuşma yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, milli direnişin her zaman canlı tutulacağını söyledi. Türkiye’nin 15 Temmuz gecesi darbeye karşı tek yürek olduğunu ifade eden Servet Kuş, “15 Temmuz, bazı hainlerin darbe girişiminde bulunduğu ve milletin kararlı duruşuyla askeri darbeler döneminin kapandığı bir gecedir. 15 Temmuz, milli direniş ve dik duruşla, bağımsızlığın sembolleri arasına girmiştir. Türk milleti, feraseti ve cesaretiyle baskıcı sistemlere karşı olduğunu tüm dünyaya net bir şekilde göstermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın gösterdiği kararlılık, milli direnişte önemli rol oynamıştır. Bu nedenle 15 Temmuz bizim için önemlidir ve o günkü ruhun her zaman canlı ve diri tutulması gerekmektedir. Teşkilatımız, bu bağlamda 50 fotoğraftan oluşan bir fotoğraf sergisi ile, hem 15 Temmuz şehitlerimizi hatırlamış, hem de milli direnişin ilelebet süreceğini ortaya koymuşlardır” dedi.



AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, 15 Temmuz gecesi ortaya konan milli direnişin demokrasiye sahip çıkma adına önem taşıdığını söyledi. Mehmet Altay, “Milletimiz, hain terör örgütlerinin desteklediği bir askeri darbenin eşiğinden dönmüş ve milli iradeye sahip çıkmıştır. Bu noktada yüzlerce vatandaşımız ve güvenlik görevlimiz şehit düştü. Bazı vatandaşlarımız yaralı olarak kurtuldu. 15 Temmuz’daki milli direnişin asla unutulmaması gerektiğini düşünüyoruz. Türkiye’de 2001’den sonra bir değişim ve dönüşüm başladı. Kurucu Genel Başkanımız ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dedi. 15 Temmuz günü milletimiz, askeri darbeye boyun eğmeyerek, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını, tüm dünyaya gösterdi. Böylesine anlamlı bir sergiyi hazırlayan ve vatandaşımıza sunan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederiz. Bu vesile ile aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.



15 Temmuz akşamı, sağcısı solcusu herkesin ortak bir paydada buluşarak meydanlara indiğini belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da, “Milletimiz askeri darbeye karşı durarak, demokrasiye ve bağımsızlığa olan hassasiyetini ortaya koydu. 15 Temmuz’da tek vücut olarak meydanlara indik ve milli direnişimizi ortaya koyduk. Daha sonra haftalarca bu meydanlardaydık ve tek yürek halinde, tüm dünyaya ülkemizin ve memleketimizin hain terör örgütlerine ve darbelere teslim olmayacağını haykırdık. Ülkemizin önü açıktır ve bundan sonra hiçbir hain örgüt ve yapı bu memleketin insanını esir alamayacaktır” dedi. Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı.

Editör: TE Bilişim