Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
    AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 2018 yılının ilk İl Danışma Meclisi toplantısını, Atatürk Kültür Merkezi'nde yaptı. Milletvekili Alim Tunç, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve diğer teşkilat başkanlarının katıldığı toplantıda, 2019 seçimleri üzerinde duruldu. 


    Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Türkiye'nin içeride ve dışarıda bir çok düşmana karşı mücadele ettiğini belirterek, "Hiçbir hain güç odağı, Türkiye'yi dize getiremedi. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlayan kalkınma hamlesini, hiçbir hain odak sekteye uğratamadı. 2019 seçimlerde, AK kadrolar olarak, sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kenetleneceğiz. Siyaset, yağmur, çamur, kar, kış demeden yapılan zor ve zahmetli bir iştir. Bizler bu kutlu dava için tüm zorluklara rağmen el ve gönül birliği ile çalışacağız" dedi. Çakın, 20 Ocak 2018 Cumartesi günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olağan kongreye katılmak üzere kente geleceğini ve ziyaret öncesi gerekli hazırlıkların yapılacağını kaydetti. 




    Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da, Türkiye'nin zorlu bir dönemden geçtiğini ifade etti. Başkan Cahan, "AK Parti'ye gönül veren ve liderine sahip çıkan AK gönüller olduğu müddetçe, hiçbir hain ve alçak güruh, ne liderimize ne de milletimizin içinde bulunduğu bu kalkınma hamlesine zarar veremeyecektir.  2019 seçimlerinde kimi çıkarırlarsa çıkarsınlar, hepsi beyhude bir çaba olarak hafızalarda kalacak ve milli irade, bu hadsizlere bir kere daha hadlerini bildirecektir. AK Parti'ye ihanet eden her kim olursa olsun, asla amacına ulaşamayacak ve milli irade tarafından gerekli dersi alacaktır" dedi. 



    "2019'da ülkemizin önemli bir seçim dönemine girmesi muhtemeldir ve bizlere büyük görev düşmektedir" diyen Nurullah Cahan, şöyle devam etti: "2019 Türk milletinin kaderini belirleyecek bir seçim olacaktır.  Böylesine ciddi bir sorumluluğun farkında olan AK Teşkilatlar olarak, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeli ve Uşak halkına bugüne kadar ortaya konan hizmetleri ve ülkemiz üzerinde oynanan oyanları çok iyi bir şekilde anlatmalıyız.  Uşak Belediye Başkanı olarak, bu süreçte AK Parti teşkilatlarıyla birlikte hareket edecek, ilimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğim".

 AK Parti Milletvekili Alim Tunç ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar da birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.  Öte yandan HAK İŞ Ege Bölge Temsilcisi Recep Sorkun, hükümetin taşeron işçilere kadro yolunu açan düzenlemesinden dolayı AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın ve Milletvekili Alim Tunç'a çiçek takdim etti. 
 
Editör: TE Bilişim