Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Uşak İl Teşkilatı, aynı anda tam 150 evde toplantı yaptı.  Basri Yıldırım'ın başkanlığında hemen her gün partinin ev, esnaf ve mahalle programlarını belirleyen AK Parti Uşak İl Seçim Koordinasyon Merkezi, bir gece için 150 ev programı hazırladı.


            149 evde, 16 Nisan'da oylanacak olan ve 18 maddeden oluşan Anayasa paketi vatandaşa anlatıldı. Partinin birlik ve bütünlük içinde 16 Nisan referandumuna hazırlandığını dile getiren AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, "Partimiz referandum sürecinde yoğun bir çalışma yaptı ve vatandaşımıza, Türkiye'nin önünü tıkayan ve koalisyonlarla vakit ve nakit kaybına neden olan sistemin değişmesi gerektiğini anlattık.


İl Teşkilatımızın çatısı altında, ilçe, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarımız yoğun ve özverili bir çalıma içindeydi. Kampanya süresince, teşkilatımızın tüm mensupları görev aldı ve faaliyetlerimize destek verdi. Kahvelerde, evlerde, mahalle ve sokaklarda toplantılar yapıldı. Yeni Anayasayı anlatan bilgilendirici unsurlar, vatandaşımıza ulaştırıldı. Türkiye'nin geleceği için hepsi yüreğini ortaya koydu ve gecesine gündüzüne katarak çalıştı" dedi.



            Aynı gecede kentteki 150 farklı evde vatandaşla toplantı yaptıklarını kaydeden Servet Kuş, "Türkiye önemli bir dönüm noktasında ve bizler teşkilat mensupları olarak, ülkemizin kaderini belirleyecek olan Anayasa paketindeki tüm maddeleri vatandaşımıza anlattık. Aynı akşam, tam 150 evde toplantı yaparak vatandaşımızla buluştuk.



Teşkilat mensuplarımız büyük emek ve özveriyle çalınmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmadılar. Partim ve ülkem adına teşkilatımızın güzide mensuplarına yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.


            16 Nisan'ın Türkiye için bir milat olacağına değinen Servet Kuş, "Pazar günü sandık başına gideceğiz ve ülkemizin kaderini oylayacağız. Allah'ın izni ile çıkacak olan evet oylarıyla, tüm dünyaya bir ders vereceğiz" şeklinde konuştu.  
           




Editör: TE Bilişim