TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvurularının bugün itibarıyla başladığını, 29 Nisan Pazar sona ereceğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından Uşak AK Parti'den ilk milletvekili aday adayı daha önce İl Başkanlığı görevini yapan Servet Kuş olurken, yine daha önce Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Mesut Apaydın da aday adaylığını duyurdu. Servet Kuş'un aday adaylığı başvurusuyla ilgili partinin resmi facebook hesabı üzerinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Aday adaylık başvuru sürecinin başladığı partimizde ilk başvuruyu yapan önceki dönem İl başkanımız Sayın Servet Kuş’a ve diğer başvuracak aday adaylarımıza başarılar dileriz. Bu sürecin ilimiz ve ülkemiz demokrasisine katkılar sunmasını temenni ediyoruz. Aday adaylığı başvuru sürecimiz 29 Nisan 2018 Pazar gününe kadar devam edecektir. Sürecin partimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz" denildi. 

APAYDIN: FORMU DOLDURMAYA BAŞLADIM HADİ HAYIRLISI
Daha önce Belediye Başkanlığı yapan Mesut Apaydın da, "Formu doldurmaya başladık. Allah; hem şahsım hemde memleketimiz icin hayırlı olacaksa, vatana millete hak ve adalet ten ayrılmadan hizmet etmeye vesile olacaksa nasip etsin" dedi. 

Editör: TE Bilişim