Uşak AK Parti’de parti üyelerinin bazıları mevcut yönetimlere tepki gösteren mesajlar paylaştı. Daha önce partinin çeşitli kademelerinde görev alan Hasan Ali Türkay’ın sosyal iletişim ağı facebook üzerinden, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti yöneticilerine yönelik uyarılarını paylaştığı fotoğrafın altına yapılan yorumlarda, mevcut yönetimlere eştiriler yöneltildi.

                Parti teşkilatında uzun dönem görev alan ve Karahallı’dan Uşak İl Genel Meclisi üyeliği yapan Şahin Erdoğan, “Borun pazarı geçti Hasan Ali ağabey, ne yapacağız bu saatten sonra kolları sıvayıp her vatandaş kendisi çalışacak” ifadesini kullandı.

            Daha önce parti teşkilatlarında görev alan Osman Çetinkaya da, “Nerede o teşkilat. Reis ne diyorsa tam tersi yapılıyor. Selam bile vermiyorlar” mesajını verdi.

Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu

            Ahmet Vural da, “Yanlış anlamışlardır. Her kesim yerine belli kesimlere gidin anlamışlar. Bunu bir kaç ay önce yazdım ama dinleyen kim? Servis otobüsü gibi belli duraklara ve güzergahlara değil, şehirler arası otobüsü gibi veya Balkaymak turizm gibi her beldeye her garaja girmek lâzım demiştim. Sakalımız olmadığından dinleyen olmadı” diye sitemde bulundu.

            Kongre öncesinde Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar’ın geçici yönetim kurulu listesinde yer alan Yücel Boncukçu da hayat pahalılığına değindi. Boncukçu, “Asgari ücretliden emekliden hiç bahseden var mı? Nasıl geçimini sağlıyor bu millet maaşlar eridi. Her şeye çok zam geldi” dedi.

Öte yandan haberin ardından bir açıklama yapan Hasan Ali Türkay, "Ben teşkilatla ilgili haber yapmadım. Genel olarak durumu kast ettim. Fakat diğerlerinin yazdığı yorumlar beni bağlamaz" dedi. 

            Söz konusu paylaşıma bir çok parti üyesi şu yorumları yazdı:

 

Editör: TE Bilişim