Partisinin Ata Park’taki iftar programında konuşan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kenetlenerek girdiklerini ve Uşak’ta yüzde 60’lık oy diliminin üzerine çıkmayı hedeflediklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hiçbir siyasi görüş, etnik grup ve inanç ayrımı yapmadan bütün Türkiye’yi kucaklayacağını söyleyen Basri Yıldırım, “Uşak AK Parti Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimine kenetlenerek giriyor. Türkiye’de büyük bir hizmet hamlesi başlatan sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, göreve geldiğinde sıradan bir Cumhurbaşkanı olmayacak. Halkla hep iç içe ve hizmetleri yakından takip eden bir Cumhurbaşkanımız olacak” dedi.

AK PARTİ UŞAK İL TEŞKİLATI SEÇİM ÖNÜ KENETLENDİ

Uşak AK Parti İl ve ilçe teşkilatları, Atapark’ta toplu iftar yemeğinde buluştu. İl Başkanı Basri Yıldırım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan ve parti mensupları katıldı. İftar yemeğinde bir konuşma yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “Allah’ın izniyle, Recep ve Şaban ayının ardından Ramazan’a kavuştuk. Yardımlaşmanın en üst seviyelere ulaştığı Ramazan ayı, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı da artırıyor. Partililerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen bu iftar programız, kendi içimizde nasıl kenetlendiğimizi bir kez daha gözler önüne serdi. Kısa bir süre önce yerel seçimlerden zaferle çıkan parti teşkilatımız, şimdi Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yoğunlaştı. Allah’ın izniyle, Türkiye’de ilk defa halk kendi Cumhurbaşkanı’nı seçecek. Partimizin ve toplumun değişik kesimlerinin görüşlerini alarak Çankaya yoluna çıkan sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başarılı olması için canla başla çalışacağız” dedi.

HALKLA HEP İÇİ İÇE OLACAK BİR CUMHURBAŞKANI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın toplumsal bazda yaptığı görevlerin hepsini layıkıyla yerine getirdiğini belirten Basri Yıldırım, “Sayın Başbakanımız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile farklı bir siyasetçi olduğunu ve kendisini toplumuna adadığını gösterdi. 2002’de Başbakan oldu ve alışılagelmişin dışında bir yönetimle ülkede istikrarı sağladı. Duble yollarla Türkiye’nin dört bir yanı örüldü, öğrencilerimiz modern eğitim sistemiyle tanıştı, hastaneler dönüştü ve sağlık hizmetleri sağlıklı bir şekilde verilmeye başlandı ve sanayiciye verilen teşviklerle işsizlik rakamları en alt seviyelere çekildi. Yaptığı bütün hizmetlerle halk gibi düşünen Başbakanımız, 1984’te kurulan fakat 2002’ye kadar adı dahi bilinmeyen Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) yeni bir vizyon kattı. 2002’den bu yana yaklaşık 550 bin vatandaşımızı ev sahibi yapan TOKİ, 2023’te 1 milyon aileyi bir ev sahibi yapacak” diye konuştu. “Rantiyeyi kesen ve doğu-batı ayrımı yapmadan dört bir yanı şantiyeye çeviren Başbakanımız, Çankaya Köşkü’ne çıktığında da alışılagelmişin dışında bir Cumhurbaşkanı olacak” diyen Basri Yıldırım, şöyle devam etti: “2023 için büyük hedefler koyan Türkiye, vaktini resmi ziyaretler ve salon toplantılarında harcamayan bir Cumhurbaşkanı görecek. Sayın Başbakanımız, göreve geldiğinde halkla hep içi içe ve şantiyeden şantiyeye koşan görev adamı özelliğini sürdürecek”.

TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!

CAHAN: KAPI KAPI DOLAŞIP SEÇİMİN ÖNEMİNİ ANLATACAĞIZ

Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye için büyük bir önem taşıdığını belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 30 Mart seçimlerinde olduğu gibi 10 Ağustos’ta da galip geleceklerini söyledi. Kavurucu sıcaklara rağmen, geceli-gündüzlü çalışarak Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemini halka anlatacaklarını dile getiren Nurullah Cahan, “Toplumunun talep ve beklentilerini bilen ve halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla çalışan sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, önemli bir hizmet seferberliği başlattı. Türkiye’deki karanlıklar bu dönemde aydınlığa çıktı ve halk hak ettiği değeri gördü. 2023’e büyük hedefler koyarak giren Türkiye’nin önünde çok önemli bir seçim süreci var. Biz bu dönemde üzerimize düşeni yapacağız ve kapı kapı dolaşarak bu seçimin önemini halkımıza anlatacağız” ifadesini kullandı.

 

 

Editör: TE Bilişim