İsrail’in Gazze’deki Müslümanlara yönelik saldırılarını kınayan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, zalimin zulmünün yanına kar kalmayacağını söyledi. İsrail’in Gazze’deki toprakları almak için, kadın, çocuk, yaşlı ve genç demeden sivilleri çeşitli yollarla katlettiğini ifade eden Basri Yıldırım, “Dünya böyle bir vahşete seyirci kalıyor. Orta Doğu’yu devlet terörü estirerek kana bulayan İsrail’i kınıyoruz” dedi.

HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR

Müslümanlara yönelik saldırıların her dönemde olduğunu söyleyen Basri Yıldırım, “Dünyanın gelişmiş devletleri Orta Doğu’daki topraklara göz koyduğu günden beri, bölgede savaş bir  türlü bitmiyor. Hemen her gün Müslümanların katledildiği haberlerini üzülerek alıyoruz. Son haftalarda İsrail yeniden Gazze’ye saldırmaya başladı ve dünyanın gözünün içine baka baka Müslüman katliamı yaptı. Hem de bizim için manevi önemi olan mübarek Ramazan ayında. Hala bölgeye yönelik saldırılarına devam eden İsrail’e fiili bir yaptırım uygulanmadı. Batılı ülkeler, Müslümanlara yönelik katliamı maalesef görmezden geliyor. Kadın, çocuk, bebek, yaşlı ve genç demeden masumların kanını döken İsrail, aynı saldırıyı başka bir dinin mensuplarına yapsa, aynı sessizliği göstereceklerini hiç sanmıyorum. Dökülen kan, Müslüman kanı olduğu için çok fazla umursamıyor ve haksızlık karşısında susuyorlar. Unutulmamalı ki haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır” dedi.


ONLARIN BİR HESABI VARSA ALLAH’IN DA BİR HESABI VAR

İsrail’in bölgedeki topraklarla ilgili hesapları olduğunu kaydeden Basri Yıldırım, “Yahudi lobisi, Fırat Nehriden Nil Nehrine kadar olan geniş bir bölgenin kendilerine vaat edildiğine inanıyor. Bu toprakları almak için de her yolu mubah sayıyor. Gazze’deki Müslüman kanını bu yüzden döküyorlar. Kendilerini ayrıcalıklı bir sınıf olarak gören ve diğer dinin mensuplarına hayat hakkı tanımayan İsrailliler, bir gün kendi kanlarında boğulacaklarını bilmiyorlar. Biz onların hesabına karşılık, Cenabı Allah’ın da bir hesabı olduğuna inanıyoruz. Mazlumun ahı, zalimin yanına kar kalmayacak. Elbet bir gün, bu yaptıklarının cezalarını misli misli çekecekler” diye konuştu.

İSLAM DÜNYASI, İSRAİL’E KARŞI BİRLİK OLMALI

Merkez Bankası eski Başkanı Uşaklı Durmuş Yılmaz da hesap hatası yaptı Merkez Bankası eski Başkanı Uşaklı Durmuş Yılmaz da hesap hatası yaptı

ABD, Rusya, AB ve BM’nin İsrail’in orantısız güç kullanımına karşı somut bir yaptırımı olmadığına dikkat çeken Basri Yıldırım, İslam dünyasının bu konuda tek yumruk olması gerektiğini söyledi. Basri Yıldırım, “İsrail, plajda oynayan çocukları bombalarla katletti. Bunun hesabının bir şekilde sorulması gerekiyor. İslam dünyası el birliği yaparsa, Gazze’de dökülen Müslüman kanının, öksüz ve yetin kalan çocukların, çocuğunu kaybeden anaların ve iftar sofrasında bombalara maruz kalan Müslümanların hesabı sorulur” ifadesini kullandı.  

Editör: TE Bilişim