AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım hakkında, sosyal medyadaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki paylaşımları nedeniyle, hakaretten suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilgili Uşak Adliyesi önünde bir basın açıklaması yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Özkan Yalım’ı sosyal medyadaki paylaşımlarından dolayı kınadığını ve teşkilat mensuplarıyla birlikte suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. 
 

Mehmet Çakın, “Türkiye uzun yıllardır hayal ettiği yeni yönetim modeline geçmiştir. Ülkemizde bilinçli olarak sürdürülen “tek adam” tartışmalarını, 24 Haziran seçimlerinde bu necip millet elinin tersiyle iterek gereken cevabı vermiştir. Ancak bunu kabul edemeyen ve göremeyen kör zihniyetler çirkinleşmeye başlamış ve her zaman olduğu gibi yine milletimizin iradesine saygı göstermemekte ısrar etmektedirler. Türkiye’de değişen çok güzel şeyler var, devletimizin 2023, 2053 ve  2071 hedefleri, vizyonu ve misyonu var, değişen dünyaya uyum sağlayan bir yönetim modeli ve yeniliğe açık duruşu var.

Değişmeyen yontma taş devrinden kalan kör zihniyetler ve zehirli diller var, bu zihniyetin yontma taş devrinden kalan paylaşımları ve zehirli dilleri’ de bunun ispatıdır. Onlar varsın yontma taş devrinde kalmakla dirensinler biz durmayacağız, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hızla ilerleyeceğiz ve gelişen ve değişen dünya’ da Türkiye’yi ” muasır medeniyetler” seviyesinin üzerine çıkaracağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız ve hiçbir zehirli dilin Cumhurbaşkanımız hakkında yaptığı ve yapacağı suç teşkil eden unsurları sessiz kalmayacağımızı bilmelerini istiyoruz” dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi
Editör: TE Bilişim