Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
Uşak Valisi Salim Demir’in ilimizde göreve başlaması nedeniyle AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay  ve Alim Tunç ile AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, Vali Salim Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Salim Demir, “Milletvekillerimiz ile görüş alışverişi ve işbirliği içinde Uşak’ın daha fazla yatırım, daha fazla hizmet alması için tüm gayretlerimizi göstereceğiz. Elbette önümüzde yapacak çok işimiz var. Uşak’ı her alanda daha üst seviyelere çıkarmak için hızlı ve düzenli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. " dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, "Uşak, Ege Bölgesi'nde nüfus olarak küçük, fakat yapılan işler bakımından büyük bir kenttir. Sanayide, tarımda ve hizmet sektöründe her geçen gün artıya geçen bir kent konumundayız. 2002'den bu yana yapılan önemli yatırımlarla kent büyük kazanımlar elde etti. İnşallah önümüzdeki günlerde ilimize yönelik hizmetlerin artması için elbirliği ile çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.  

AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç ile AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, Vali Demir’e yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Editör: TE Bilişim