Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na
Önceki hafta alınan erken seçim kararının ardından AK Parti Uşak İl Teşkilatı'nda ve CHP Uşak İl Örgütlerinden aday olmak isteyenlerin bir bölümünün ismini yazmıştık. 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçiminde aday adayı olmak isteyenlerin bazıları şimdiden sosyal medya üzerinden fotoğraflar paylaşarak ben buradayım mesajı vermekteydi. 

Nitekim aradan geçen kısa süreye rağmen bu tutum ve davranışta her hangi bir değişiklik olmadı. Geçen haftaki kulisimizde; Mehmet Altay, Mehmet Gün, Mesut Apaydın, Servet Kuş, Basri Yıldırım, Hüseyin Keskin, Zafer Aydın ve Nuri Uslu isimlerini AK Parti'den aday adayı diye kaleme almıştık. Şimdilik haberimize her hangi bir yalanlama gelmedi. 

Son yaptığımız görüşmeler neticesinde, bir dönem Uşak Milletvekillii yapan İsmail Güneş'in de tekrar aday adayı olacağı konuşuluyor. 

7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olan ve şu anda Uşak Üniversitesi'nde görev yapan Erol Korkmaz'ın da aday adaylığı konusunu düşündüğü ve henüz karar vermediği ifade ediliyor. 

AK Parti Uşak İl Başkanlığı görevini daha önce üstlenen Recep Gümüş'ün oğlu Talip Gümüş'ün de milletvekilliği aday adaylığına niyetlendiği, fakat propaganda döneminin kısa olması nedeniyle ikilemde kaldığı yakın çevresi tarafından sık sık dile getiriliyor. 

CHP'de ise mevcut Milletvekilli Özkan Yalım, eski İl Başkanı Ali Karaoba, İsmail Demirel ve eski milletvekili Dilek Akagün'ün yanı sıra; İsmet Akın ve Barış Çoban'ın da yakın bir dönemde aday adaylığı başvurusu yapacakları konuşuluyor... 
Editör: TE Bilişim