AK Parti Uşak İl ve İlçe Teşkilatları’nda, Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramlaşma etkinliğine, AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan ve partililer katıldı.

Muhammet Gür, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş’la aynı kaderi yaşıyor Muhammet Gür, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş’la aynı kaderi yaşıyor

 Partililerle tek tek bayramlaşan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, mübarek Kurban Bayramı’nın Müslümanlar arasında dayanışmayı pekiştirdiğini ifade etti. Dünyanın bir çok noktasında savaş ve gözyaşının hakim olduğunu belirten Basri Yıldırım, “Milletimiz ve devletimizi yöneten büyüklerimiz, ülkemizin huzur ve güveni için elinden geleni yapıyor. Bayramı huzur içinde geçiyoruz ve bu bizim için çok önemlidir. Bayramlar birlik ve beraberliğin pekiştiği önemli günlerimizdir. Başta Uşak halkımız olmak üzere, bütün İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Bayramlarımız dargınlıkların son bulduğu önemli dini günlerimizin başında geliyor. Biz Allah’a ne kadar şükür etsek azdır. Çünkü bayramı birlik ve beraberlik içinde idrak ediyoruz. Çevremizdeki bir çok ülkede de kan ve gözyaşı hakim. Huzur içinde bayram geçiren ülkemizde, arımıza nifak sokmak isteyenlere fırsat vermemeli ve gücümüze güç katmalıyız” ifadesini kullandı. 

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, birlik ve bütünlüğün devamını istediğini belirterek, “Özgür ve huzurlu bir ülkemiz var. Bayramlarımız da bir çok ülkeye göre daha sakin geçiyor. Sağlanan huzur ve güven ortamı çok önemli. Aramızda ayrılıklara mahal vermeden birlik ve bütünlüğümüzü muhafaza etmeliyiz” dedi. Milletvekili Mehmet Altay da, Türkiye’nin sınırında yaşanan gelişmelere değinerek, “Birlik ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. 4 yıldır sınırda süren savaşlar nedeniyle 250 bin Müslüman hayatını kaybetti ve 4 milyon kişi de yerinden yurdundan oldu. Dünya bu zulme seyirci kalmaya devam ediyor. İnşallah bu sıkıntılardan arınmış bir İslam coğrafyası görürüz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Eşme, Ulubey, Sivaslı, Banaz ve Karahallı ilçe teşkilatlarıyla bayramlaşmaya geçildi. 

Editör: TE Bilişim