TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!
 AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi Ocak ayı toplantısı, Atatürk Kültür Merkezi’nde partilerin katılımıyla yapıldı. İl Başkanı Basri Yıldırım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser ve partililerin katılımıyla yapılan toplantıda, haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerle ilgili istişarelerde bulunuldu. Partisinin Türkiye’nin önünü açtığını ve çözüm sürecini başarıyla devam ettirdiğini dile getiren AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, paralel yapının eğitim adıyla para topladığını belirterek, “Toplanan paraların hiçbirini eğitim için kullanmadılar ve okullarını paralı yaptılar. Banka kurdular ve memleketin kilit noktalarına yerleşmeye çalıştılar. 3. Köprüye, yeni havaalanına karşı çıkan bu yapı, Başbakan’a 17 ve 25 Aralık kumpasları kurdu. Bu süreçte vatandaş, hükümeti yalnız bırakmadı. Milletimiz, hükümete ve Başbakan’a sahip çıktı” dedi.

AK PARTİ EMİN ADIMLARLA YOLUNA DEVAM EDECEK

AK Parti’nin Haziran 2015 seçimlerine hazır olduğunu söyleyen Basri Yıldırım, “Montajlı kasetlerle önümüzü kesmeyen çalışanlar, başarılı olamadılar. 2014 yerel seçimlerinden büyük bir galibiyetle çıktık ve halkımız 10 Ağustos seçimlerinde de yanımızda durdu. Şimdi de AK Parti dağılacak diye dedikodular çıkarıyorlar. Fakat son 5 ay içinde AK Parti ve Başbakanımız ortaya koyduğu performansla göz dolduruyor. Muhalefet ise avucunu yalamakla yetiniyor. Ankara’dan öteye gidemeyen MHP, sadece sahil şeridini temsil ettiğini düşünen CHP ve Güneydoğu’dan öteye geçemeyen HDP, bu milleti temsil edemez. Geçmişte büyük bir özveri ve birlik duygusuyla bu topraklara sahip çıkan milletimiz, yetkiyi yine AK Parti’ye verecektir. 3 dönemdir tek başına iktidar olan AK Parti, yoluna emin adımlarla devam ederek, 2023’te büyük Türkiye’yi inşa edecektir” diye konuştu.


MAHALLE VE KÖY BAZINDA TEŞKİLATLANMA TAMAMLANDI

Genel seçimlerde partisine aday adayları bazında yoğun bir teveccühün olacağına değinen Basri Yıldırım, “20’ye yakın aday adaylığı başvurusu bekliyoruz. Adaylık için başvuracak arkadaşlarımızın hepsi bir birinden değerli olacaktır. Fakat 3 isim partimizin kesin adayı olacak. Biz il ve ilçe teşkilatları olarak bütün adaylarımıza eşit mesafede duracağız. Genel seçim önü bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Köy ve mahalle bazındaki görev alacak arkadaşlarımız belirlendi. Seçim takvimine göre planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarımızı yapacağız ve Uşak’ta bu dönem 3-0’la seçimin galibi olacağız” ifadesini kullandı. 

İLÇE BAŞKANLARI FAALİYET HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay’ın selamlama konuşmasının ardından, AK Parti’nin ilçe başkanları da faaliyetler hakkında bilgi verdi. Eşme İlçe Başkanı Ali Arık, Karahallı İlçe Başkanı Rıza Çiğdem, Banaz İlçe Başkanı Süleyman Aydın, Sivaslı İlçe Başkanı Yaşar Bozkır ve Ulubey İlçe Başkanı Arif Duran, yapılan çalışmalardan bahsetti. Toplantının ikinci bölümü basına kapalı olarak sürdü. 

Editör: TE Bilişim