Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş! Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş!
AK Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı Erol Korkmaz, partisinin kent ve ülke ile ilgili politikalarının önemli olduğunu belirterek, “Toplumun menfaatleri için tek yürek olan AK Parti’de yer almak büyük bir anlam ifade ediyor. Partimiz, kendisine oy veren ve vermeyen herkese eşit hizmet veriyor. Göreve geldiğimizde, parti yönetimi ve üyelerimizle daha güzel ve aydınlık bir gelecek için tek yürek halinde çalışacağız” dedi. 
AK PARTİ, HALKLA İÇ İÇE OLDUĞU İÇİN BAŞARILI
AK Parti’den 25’inci dönem Uşak Milletvekili aday adayı olan Erol Korkmaz, topluma artı değer sağlamak için siyaset yaptığını söyledi. AK Parti’nin bugüne kadarki bütün çalışmalarda toplumsal faydaya önem verdiğini anlatan Erol Korkmaz, kent ve ülke bazında yaşanan ekonomik ve sosyal istikrar ortamında parti teşkilatlarının büyük emeği olduğunu dile getirdi. Parti yönetiminin, kadın ve gençlik kolları bünyesindeki üyelerin çalışmalarıyla yeniden iktidara geleceklerini söyleyen Erol Korkmaz, “Siyaset, bulunduğunuz toplumun daha iyi şartlarda olması için icra edilmeli. Sürekli daha iyiyi hedefleyen siyasi oluşumların bugüne kadar başarılı olduğunu görüyoruz. Bunun Türkiye’deki en bariz örneği de AK Parti’dir. Parti teşkilatımız, insanı baz aldığı için bugüne kadar girilen her seçimden zaferle ayrıldı. Halkla iç içe olduğu için başarılı olan AK Parti’de teşkilat üyelerinin büyük özverisi yadsınamaz. İl, ilçe, kadın ve gençlik yapılanmalarında yer alan her üye, gelecek nesillerin yarına daha umutla bakmaları için fedakarca çalışıyor. Hepsini yürekten tebrik ediyorum” dedi. 
TEŞKİLATIMIZLA HEP İÇ İÇE OLACAĞIZ
Göreve geldiğinde parti teşkilatıyla sürekli iç içe olacağına değinen Erol Korkmaz, “Uşak ve diğer 80 ilimiz için çok ciddi çalışmalara imza atıldı. Bugüne kadar yapılmaz denilen projelerin birer birer hayata geçtiğini gördük. Ortaya  konan her yenilik, yeni ihtiyaçları doğurdu ve hizmetler katlanarak arttı. Şimdi Türkiye çok önemli bir dönüm noktasına geldi. 400 milletvekili çıkarmayı hedefleyen ve 13 yıldır ülkeyi istikrarlı bir şekilde yöneten bir AK Parti iktidarı var. Partimizin bu büyük hedefi için bütün teşkilat mensuplarımızın kenetlendiğini görüyoruz. Toplumun menfaatleri için tek yürek olan AK Parti’de yer almak büyük bir anlam ifade ediyor. Partimiz, kendisine oy veren ve vermeyen herkesin yarınını ve daha iyi şartlarda olmasını düşünüyor. Göreve geldiğimizde, parti yönetimi ve üyelerimizle daha güzel ve aydınlık bir gelecek için tek yürek halinde çalışmaya devam edeceğiz. Üyelerimizin toplumsal menfaatler için ortaya koyacağı her faaliyete destek vereceğiz” diye konuştu. Erol Korkmaz, partililerle genel ve yerel siyaset hakkında istişarelerde bulunduğunu ve bu sayede toplumsal beklentileri tespit ettiğini sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilişim