Uşak AK Parti’de temayül yoklaması tamamlandı ve herkes kimin önde olduğunu merak etmeye başladı. 19 milletvekili aday adayının yer aldığı temayül sonuçlarıyla ilgili bazı söylentiler gündeme getirildi. Sosyal medya aracılığıyla temayül sonuçları olduğu iddia edilen listelerle bilgi kirliliği oluşturulmaya çalışıldığı gözlendi. Gerek teşkilat ve gerekse kamuoyu nezdinde ortaya atılan yanlış bilgilerle, yanlış yönlendirme yapılmaya çalışıldığını bildiren AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, temayül yoklaması sonuçlarının hiçbir şekilde 3’üncü şahıslarla paylaşılmayacağını ve böyle bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.  

AK PARTİ’DE TEMAYÜL SONUÇLARINI SORUMLULAR DIŞINDA KİMSE BİLMEZ

Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız

“AK Parti Genel Merkezi’nden çok sağlam bir kaynaktan duyduk. Temayülde sonuçlar şöyle böyleymiş” şeklindeki söylemlerin yanlış olduğunu kaydeden Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “AK Parti’de temayül yoklaması, seçimin olmazsa olmazıdır. Fakat temayül tek başına yeterli değildir. Kamuoyu yoklaması ve genel merkez takdirinin de içinde bulunduğu bir dizi kriterle adaylarımız belirlenecek. Bunun dışında temayül sonuçları ile ilgili ortaya atılan her bilgi yalan olur. Daha önce partimizden vekil adayı adayı olup temayüle giren Genel Başkan Yardımcıları dahi, ne kadar oy aldıklarını bilmezler. Partimiz bu prensipten asla taviz vermez. Aday adayları çalışmalarına rutin olarak devam etsinler. Partimiz, Uşak’taki adaylarını en sağlıklı şekilde belirleyecektir” dedi. 

UŞAK’TA KENETLENDİK VE BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE EDECEĞİZ

Partisinin genel seçim öncesi kenetlendiğini dile getiren Basri Yıldırım, “Bütün aday adaylarımız canla başla çalışıyor. Her biri, kamu ve sivil toplum kurumlarına gidiyor ve çalışmalarla ilgili bilgi veriyor. Aday adaylığı sürecinde doğal bir siyasi çalışma ortamı da kendiliğinden oluşuyor. Cenabı Allah’ın izniyle, 13 yıldır halka en iyi hizmeti sunan AK Parti Hükümeti, önümüzdeki dönemde 400 vekille göreve gelecek ve Uşak’ta 3-0 yapacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilişim