AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi
Uşak AK Parti’nin, 5’inci Olağan Merkez İlçe Kongresinde partinin adayı Turgay Eser oldu. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan’ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından, yeni dönemde görev almak isteyen 8 isimden biri olan Turgay Eser, 23 Kasım 2014 Pazar günü, yapılacak olan kongrede partililerden oy isteyecek. AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, partisinin kongreden güçlenerek çıkacağını ve göreve gelecek yeni isimlerle 2015 seçimlerine daha dinamik bir şekilde hazırlanacaklarını belirtti. 

AK PARTİ’NİN ADAYI TURGAY ESER OLDU
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan’ın 23 Kasım Pazar 2014 günü yapılacak kongrede aday olmayacağını duyurmasının ardından 8 isim, yeni dönemde görev almaya talip oldu. Parti teşkilatı tarafından 4’e indirilen adaylar, dün AK Parti Genel Merkezi’nde mülakata alındı. Mülakat sonucunda 5’inci Olağan Merkez İlçe Kongresinde, aday olacak ismin Turgay Eser olması istendi. Yeni dönemde göreve talip olan Turgay Eser’in adaylığının tanıtımı, AK Parti Uşak İl binasında yapıldı. İl Başkanı Basri Yıldırım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve partililerin katıldığı etkinlikte, birlik ve beraberlik mesajı verildi. Adaylarının Turgay Eser olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, “Partimiz yeni döneme daha güçlü giriyor. 2015 genel seçimleri öncesinde bütün ilçe ve il kongrelerimizi tamamlayacağız. Partimizdeki ekip ruhu her geçen gün güçleniyor. 23 Kasım Pazar günü, Merkez İlçe Başkanlığı’na gelecek yeni arkadaşımızı belirleyeceğiz. Bizim adayımız Turgay Eser’dir. Teşkilat olarak Turgay kardeşimizin yanındayız” dedi. Yeni dönemde görev almayacağını ve partisinde bayrağın asla bırakılmayacağını söyleyen Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan, şöyle konuştu: “AK Parti, koltuk sevdalılarının değil, millete gerçek anlamda hizmet edenlerin partisidir. Yeni dönemde görev alacak arkadaşlarımızın her zaman yanlarında olacağız. Turgay Eser’e ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum”.

TURGAY ESER: 2023 VİZYONU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkan adayı olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Turgay Eser, büyük hedeflere ulaşmak için özveri ile çalışacaklarını anlattı. Partisinin iktidara geldiği günden beri Türkiye’de ve Uşak’ta değişim, gelişim ve büyümenin önünü açtığını söyleyen Turgay Eser, “Halka hizmet, Hakka hizmet anlayışıyla çalışan ve aziz milletimiz için gecesini gündüzüne katan AK Parti’de siyaset yapmak büyük bir onur ve ayrıcalıktır. Sorunları göğüslemeyi bilen ve çözüm yolunda kararlı adımlar atan AK Partimizin Uşak Merkez İlçe Başkanı olmak için göreve talip olduk. Büyüklerimiz bu anlamlı yolda bizim aday olmamızı uygun gördü. Partili kardeşlerimizden yeni dönemde görev almak için destek isteyeceğiz. Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna yakışan bir anlayışla çalışacağız” diye konuştu. Programın sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. 

Editör: TE Bilişim