Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Merkezi yeni yönetim kurulunu açıkladı. Yeni yönetim kurulunda Alperen Ocakları Uşak İl Başkanı Ali KARACA da yer aldı. Ali KARACA yeni yönetim kurulunda Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Yeni yönetim kurulunu duyuran Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Samet BAĞCI yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli dava arkadaşlarım, göreve geldiğimiz günden bugüne kadarki iki yıllık süreçte; Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı genel merkez yönetim kurulu olarak, elimizden geldiği kadar devraldığımız bayrağı ileriye taşımaya gayret gösterdik. Bu süre zarfında, yönetimimde bulunan tüm arkadaşlarımın; Teşkilatlarımız, camiamız, devletimiz ve milletimiz için güzel hizmetlere imza attığı kanaatindeyim.

Tabiki bu kadar zor şartlar içerisinde verilen bu ağır mücadeleler, belirli bir süreden sonra yorgunluklara sebep olabiliyor. Bu kapsamda da, her sene başı, yani yıl bazlı olarak da gerekli gördüğüm durumlarda, arkadaşlarımla da istişare ederek kendi yönetimimde bir kan tazeleme yahut değişiklik yapmayı doğru gördüğümü belirtmiştim. Sonuç itibariyle bizlerin gözünde bu bir bayrak yarışı. Kimi zaman sahadayız, kimi zaman yedek kulübesinde dinlenmede. Bazen enerjisi taze yada dinlenmiş arkadaşlarımızın katacağı fayda bizlerden daha fazla da olabilmekte.

Mehmet Kahveci: Masada oturan değil, sahada koşturan bir başkan olacağım Mehmet Kahveci: Masada oturan değil, sahada koşturan bir başkan olacağım

Bu itibarla, görevi devreden tüm başkanlarımıza bu bir sene boyunca gösterdikleri emek, çaba ve mesaileri için şahsım ve teşkilatlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Önümüzdeki bir senenin geçirmiş olduğumuz bir seneden daha dolu, daha güzel, daha verimli ve daha çok hizmetle geçmesi ümidiyle yeni yönetim kurulumuzun camiamıza, vatanımıza, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor; selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Ali KARACA da konuya ilişkin yaptığı açıklamasında;

“Allah davasının davacısı Yiğit Alperenler, Kıymetli Dava Arkadaşlarım;

Bizler Türkistan'da Hoca Ahmet Yesevi Hazretleri’nin başlatmış olduğu ve Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile de bizlere emanet kalan kutlu bir davanın temsilcileriyiz.

Bu kutlu davanın üzerimize yüklediği mesuliyetin bilinciyle yıllardır sürdürdüğümüz mücadelede Mayıs-2019’dan bu yana Alperen Ocakları Uşak İl Başkanı olarak görev yapmaktayım. Bizler, çıktığımız bu kutlu mücadelede Peygamberimizin “İki günü birbirine eşit olan ziyandadır.” hadisini düstur edinerek davamızı daha ileri taşımak adına gayretlerimizi sürdürüyoruz. Bizler, geçmişten aldığımız mirasla, her türlü ahlaksızlığa ve yozlaşmaya rağmen, Türk-İslam kültür ve medeniyetinin değerlerini kendi iç benliğinde özümsemiş, çağın gerekleri ile kendi donatmış, bir elinde bilgisayar bir elinde Kur’an olan gençliğin hayaliyle, Türk- İslam medeniyetinin yeniden inşası için mücadele ediyoruz.

Çıktığımız bu kutlu yolda, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Merkezimizin yeni açıkladığı yönetim kurulunda Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir.

Bizleri bu göreve getiren Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet BAĞCI’ya teşekkür ediyor, Alperen Ocakları yeni yönetim kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim