Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun! Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun!
Uşak Alperen Ocakları Başkanı Mehmet Sezer, 15 Temmuz etkinlikleri sırasında  2007'de AK Parti'ye oy verdiğini açıkladı. Bunun ardından eleştiriler alan Mehmet Sezer, son olarak sosyal iletişim ağı facebook hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Sezer, 2007 seçimlerinde partisinin aday çıkarmadığını hatırlattı ve seçim önü rüyasında Recep Tayyip Erdoğan'ı gördüğünü ve bunun da kararında etkili olduğunu ifade etti.

Sezer, "Benim ülkücülüğüme, alperenliğime ve davaya sadakatime söz söyleme edepsizliğinde ve hadsizliğinde bulunmuş anlama özürlü birileri...Tane tane ve tekrar anlatalım: Ben 2007 seçimlerinde Akparti'ye oy verdim. Bunu da 15 Temmuz 2016'nın ertesi günü Uşak Meydanında halka hitab ederken birlik vurgusu yapma amaçlı anlattım... Büyük Birlik Partisi o seçime katılmamış, Muhsin Başkan dahil bağımsız adaylarla yarışmıştı... Ancak Uşak'tan bağımsız aday da çıkaramamıştık... Herkes vicdanına danışarak başka bir partiye oy verecekti mecburen... Muhsin Başkan'ın ''Aynı mahallenin çocuklarıyız'' dediği Akparti, MHP ve SP arasında kararsız kalmıştım... Denizli'de bağımsız adayımız Mehmet Efe idi...Seçimlere iki üç gün kala Tuna Başkan aradı,''Denizli'ye gel, Mehmet Efe'nin seçim çalışmalarına katılalım'' diye...Mazeretimi belirtip gidemeyeceğimi söyledim. ''O zaman Efe'ye oy ayarla buradan'' dedi...''Vermezler ki'' dedim. ''Takas yap'' dedi. Eşi Akparti'den il genel meclisine aday olan bir kardeşimden Mehmet Efe'ye oy istedim, karşılığında Akparti'ye oy vermek üzere." dedi.

Mehmet Sezer, "Bir de son gece Tayyip Erdoğan'ı benim de mezunu olduğum Eşme İmam Hatip Lisesi'nde, samimi bir ortamda gördüm rüyamda. Bu da kararımı perçinledi. Akparti'ye verdiğim ilk ve tek oyun özeti budur..." dedi... 

Editör: TE Bilişim