“Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, gönlümüzdeki Cumhurbaşkanı adayıydı” diyen AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “Başbakanımızın Türkiye Cumhuriyeti’nin 12’inci Cumhurbaşkanı olması için geceli-gündüzlü çalışacağız. Uşak halkı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a kefil olduğunu bir kez daha gösterecek” dedi AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gönüllerindeki aday olduğunu ifade eden AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “Gönlümüzdeki aday başından beri Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dı. Ankara’da yapılan törenle resmen adayımızın Sayın Başbakanımız olduğu ilan edildi ve seçimle ilgili sıkı bir çalışmanın da startını verdik. Başbakanımızın Türkiye Cumhuriyeti’nin 12’inci Cumhurbaşkanı olması için geceli-gündüzlü çalışacağız. Adımız gibi bu süreci de alnımızın akıyla tamamlayıp, Türkiye’nin ilk halk oyu ile belirlenen Cumhurbaşkanı’nın sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmasını sağlayacağız” dedi.

 AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’de önemli bir dönüşümü başlattığını dile getiren AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde adını tüm dünyaya duyuran ve mega kentin kanayan yaralarına çözüm bulan Başbakanımız, hep yaptığı icraatlarla ve kararlı tutumuyla anıldı. 2001’de kurduğu AK Parti’nin 12 yıl iktidar olmasında, halka yönelik önemli politikalar yer almaktadır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çalışan hükümet ile ülkemiz geçmişteki bir çok sorunu çözdü. Çünkü Başbakanımız ve ekibi halka hizmet, mazlumların başının yerden kalkması ve kimsenin ötekileştirilmemesi için canla başla çalıştı. Attığı her adımda Cenabı Allah’ın rızasını gözetti ve halka samimi bir liderin nasıl olacağını gösterdi. Ağırbaşlı ve soğuk kanlı tutumuyla sadece Allah’a sığınan sayın Başbakanımız, ‘Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ sözünün tarif ettiği bir liderdir” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugüne kadar hep korkuyla yaklaşılan, ekonomik ve siyasi hesaplar nedeniyle görmezden gelinen sıkıntılara çözüm aradığını vurgulayan Basri Yıldırım, şöyle devam etti: “Nerede insan varsa hep oraya ulaşmaya çalıştı. Tek bayrak, tek millet ve güçlü Türkiye anlayışıyla çalışan sayın Başbakanımız, Türk, Kürt, Alevi, Müslüman, Gayrimüslim veya azınlık ayrımı yapmadı. Yıllarca siyasetçilerin sırtını döndüğü Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde hizmet seferberliği başlattı. Başbakanımız 77 milyonun lideri olmayı hak etti”.

UŞAK İL TEŞKİLATI HER AN SEÇİME HAZIR

Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun! Muhammet Gür: Mal varlığımı açıklıyorum, benden her zaman hesap sorun!

30 Mart 2014 seçimlerinde Uşak Belediyesi’ni kazandıklarını hatırlatan Basri Yıldırım, parti teşkilatının bütün yönleriyle uyumlu bir çalışma dönemi içinde olduğunu belirterek, “Halkına seçimden seçime gitmeyen ve her an seçime hazır olan bir partiyiz. İlçe, mahalle ve köylerimizde iyi bir teşkilatlanmamız var. Bu bağlamda önümüzdeki Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için canla başla çalışacağız. Mahalle mahalle, köy köy ve sokak sokak adayımızın yaptığı hizmetleri bir kez daha anlatacağız. Uşak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a kefil olduğunu bir kez daha gösterecek. Cumhurbaşkanlığı seçiminden galibiyetle çıkarak, Çankaya Köşk’üne halk desteği ile çıkan ilk ismin Başbakanımız olmasını sağlayacağız” ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilişim