CUMHURİYET BAYRAM’INDA HER YER BAYRAKLARLA SÜSLENECEK

CHP Uşak Milletvekili Aday Adayı İşadamı İsmet Akın, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, yaptırdığı 5 bin Atatürk resimli bayrağı, Uşak’ ta dağıtmaya hazırlanıyor. Akın, coşkulu bir kutlama için bayrak dağıtacağını açıkladı.

“BAYRAKLARLA DAHA HOŞ KUTLANACAK”

CHP Uşak Milletvekili Aday Adayı Banazlı İşadamı İsmet Akın, Bu yıl 91. Kez kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, Uşak’ta ev ve işyerlerine asılmak üzere 5 bin Atatürk resimli bayrak yaptırdı.

Bayrak yaptırmasının CHP Uşak Milletvekili aday adayı olması ile bir ilgisinin olmadığın belirten Akın, “Cumhuriyet Bayramı milletimiz için önemli bir bayram. Bugünkü özgür varlığımızın temelidir. Ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlayan bir olgunun, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıldönümü. Dolayısıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle hem hediye vermek hem de bayramı daha coşkulu ve görsel kutlamak için bayrak hazırlattım. Uşak’ta ev ve işyerlerinin Atatürk portreli kırmızı bayraklarla donatılmasının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 91. Yılı kutlamalarını daha coşkulu hale getireceğini düşünüyorum" diye konuştu.

“CHP İKTİDAR OLACAK”

Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na

CHP’den Uşak Milletvekili Aday Adayı olduğunu da kaydeden Akın, CHP’nin genel seçimlerden başarılı şekilde çıkacağını belirterek iktidara hazır olduklarını söyledi. Akın ”CHP’de artık iktidar olma zamanı geldi. Vatandaşlar CHP iktidarını özledi. AK Parti, 12 yıldır bu devleti yönetiyor, Vatandaşlar artık bu iktidardan kurtulmak istiyor. İçinde bulunduğumuz şartlar, yaşadığımız durumlar görüldüğü gibi iç açıcı değil.2015 seçiminde kazanan CHP, kazanan vatandaş olacaktır” yorumunu yaptı.

Akın, kendisinin aday adayı olmasından önce, 2015 seçimlerinde CHP’nin iktidar olmasının önemli olduğunun altını çizen Akın, “Genel merkezimiz ve partililerimiz, beni layık görürse, Uşak için tüm gücümle çalışacağım. Aklımda olan ve ekip arkadaşlarımla Uşak için hazırladığım tüm projeleri bir bir hayata geçireceğim. Ben aday olmazsam, adaylık için uygun görülen arkadaşlarıma her türlü desteği verip, bu projeleri onlarla paylaşacağım” dedi.

Editör: TE Bilişim