Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
Belediye Başkan Yardımcılığı görevini 2 yıldır başarıyla sürdüren Ergün Kırdinli yoğun işleri nedeniyle görevinden ayrıldı. Kırdinli’yi yaptı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “30 Mart 2014 seçimlerinde gönül birliği yaptığımız Ergün Kırdinli arkadaşımız,  seçimi kazanmamızın akabinde Uşak için verdiğimiz görevi layıkıyla yerine getirmiştir. Kentimizin sorunları için gece ve gündüz demeden uğraş veren arkadaşımız, yoğun işleri nedeniyle görevini bırakmıştır. Bundan sonra belediye meclisinde kentimiz adına ortak kararlar almaya devam edeceğiz” dedi.

Kentin yaşanabilir bir hale gelmesi adına 2 yıldır yoğun bir tempo ile çalıştığını ifade eden Ergün Kırdinli, “Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan ile yola çıktığımızda kente dair büyük hedefleri ortaya koymuştuk. Bu hedeflerin gerçekleşmesi adına 2 yıldan bu yana gece gündüz demeden uyum içinde çalıştık. Fakat işlerimin yoğunluğu nedeniyle görevimden ayrılmak zorunda kaldım. Bundan sonra kent menfaatleri doğrultusunda, partimle birlikte belediye meclisimizde çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.  

Editör: TE Bilişim