Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na
USAKPORT.COM// Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Dikilitaş Mahallesi’ne de bir mahalle konağı inşa edeceklerini belirtti. Kısa bir süre önce Karaağaç’taki Şehit Savcı Selim Kiraz Mahalle Konağı’nı ve Aybey Mahalle Konağı ve Kültür Merkezi'ni tamamlayan Uşak Belediyesi, şimdi de Dikilitaş’ta benzeri çalışmayı hayata geçirecek. Proje aşaması tamamlanan ve ihale sürecine gelen çalışmayla ilgili bilgi veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Nisan ayı içinde Dikilitaş Mahalle konağımızın ihalesini gerçekleştireceğiz. Kısa bir süre önce 2 mahallemizde benzeri bir çalışmayı hayata geçirmiştik ve diğer mahallelerden de talepler gelmeye başladı. İhtiyaçlara göre mahalle mahalle konaklarımızı inşa edeceğiz. Dikilitaş, sosyal donatılar açısından eksikleri bulunan bir mahallemizdi ve buraya konak yaparak önemli bir boşluğu dolduracağız” dedi.



Mahalle bazındaki çalışmaların konaklarla sınırlı kalmayacağını ifade eden Başkan Cahan, “Daha yaşanabilir bir Uşak için yeşil alan, ulaşım ve diğer unsurları güçlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim