Muhammet Gür: Gençlerin en büyük sorunu işsizlik, termal turizmle iş alanları açacağız Muhammet Gür: Gençlerin en büyük sorunu işsizlik, termal turizmle iş alanları açacağız
 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle bir açıklama yaptı. 
Cahan’ın terörün asla hedefine ulaşamayacağını belirttiği açıklama şu şekilde devam etti: “Bugün bir kez daha alçak terör örgütlerinin haince saldırısına şahit olduk. Çoluk ve çocuk gözetmeksizin gözlerini kan bürüyen caniler İstanbul’da kanlı yüzlerini bir kez daha gösterdi. Bu elim saldırı neticesinde birçok vatandaşımız da canlarını kaybetti. Geçmişimizden bu yana bu ülkenin evlatları vatanına milletine kast edenlere, birçok canı acımasızca ailelerinden koparanlara, kirli maşalara ve onların sahiplerine asla izin vermedi. Ortaya çıkarmak için çaba verdikleri korku imparatorluğu bu güzelim topraklarda hiçbir zaman intiba görmedi. Biz bu hain emellerin her ortaya çıkışında beklenilenin aksine daha çok kenetleniyor ve bir ve bütün oluyoruz. Ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde bugün gerçekleştiren kahpe saldırıda da bu vatanın evlatları din, dil ve ırk demeden kardeşliğini bir kez daha göstermiş teröre karşı tek vücut olmuştur. Sizin maşanızı ellerinde tutanlara bu vesileyle bir kez daha mesaj gönderiyoruz. Biz şanlı geçmişimizle ve asil duruşumuzla bu ülkede birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz. Yaptığınız tüm saldırılarda daha da güçlenerek ayağa kalkacağız. Terörü bu topraklardan tarih oluncaya kadar yok edeceğiz. Bu vesileyle İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen hain saldırıda canlarını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum”
Editör: TE Bilişim