Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yerel ve genel seçim döneminde ziyaret ettiği ev, mahalle, kıraathane ve sivil toplum kurumlarıyla irtibatı koparmıyor. Başkan Cahan, hafta sonu ziyaretleriyle vatandaşın talep ve beklentilerini dinliyor... 

USAKPORT.COM// Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 30 Mart 2014 yerel ve 1 Kasım 2015 genel seçimleri öncesinde ziyaret ettiği ev, kıraathaneler ve mahallelerde vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Pazar günü, Dikilitaş Mahallesi’nde bulunan Ali Biber ve Durak Kıraathaneleri’ni ziyaret eden Başkan Nurullah Cahan, vatandaşın talep ve beklentilerini dinledi.



Halkın, yapılan faaliyetlerde en iyi rehber olduğunu ifade eden Nurullah Cahan, “Her fırsatta vatandaşla bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda çocukluğumuzun geçtiği ve baba ocağımızın yer aldığı Dikilitaş Mahallemizde vatandaşımızla bir araya geldik. 30 Mart seçimlerinden önce halkımıza Dikilitaş ve Kemalöz Mahallerine ulaşımı direk sağlayacak olan bir köprülü kavşak sözü vermiştik. Bu sözümüzü tuttuk ve kısa bir süre önce temelini attığımız köprülü kavşağımızın inşaatının hızla ilerlediğini vatandaşımızla bir kez daha paylaştık. Dikilitaş’ta ikamet eden vatandaşlarımızın en büyük sorunu trafiğin çok yoğun olması ve zaman zaman tıkanmaların meydana gelmesi.
 Otogar kavşağına yapılması için yakında ihalesi gerçekleştirilecek olan battı çıktıyı da tamamladığımızda trafikteki sorunları kökünden çözmüş olacağız” dedi.


NURULLAH CAHAN: BİZİM REHBERİMİZ HALK

Vatandaşın yöneticiler için en iyi rehber olduğunu belirten Başkan Cahan, şöyle söyledi: “Bu tip ziyaretler sayesinde, halkın taleplerini ve sorunlarını daha net anlama fırsatımız oluyor. Bizi bu makama layık gören halk, bizim için en iyi rehberdir. İlimiz adına ortaya koyduğumuz hedef ve idealleri vatandaşımızdan aldığımız güçle ulaşacağız. Hiçbir fitne ve dedikoduya kulak asmadan hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim