Muhammet Gür, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş’la aynı kaderi yaşıyor Muhammet Gür, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş’la aynı kaderi yaşıyor
Kısa bir süre önce, Uşak Belediye Meclisi MHP Grubu'ndan istifa ederek, Ocak 2018 oturumlarına bağımsız olarak katılan 5 meclis üyesine, bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından rozetleri takıldı ve meclisteki siyasi partilere bağlı grup sayısı 4'e yükseldi.          Konuyla ilgili bir açıklama yapan İYİ Partili Uşak Belediye Meclisi üyesi Orhan Tamer, "Bugün itibariyle yeni kurulan partimize üye olduk ve rozetlerimizi sayın Genel Başkanımız Meral Akşener bizzat taktı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra Uşak Belediye Meclisi'ndeki siyasi parti sayısı 4 oldu ve önümüzdeki günlerde kentle ilgili düşünce ve tasarruflarımızı dile getirmeye devam edeceğiz" dedi. Tamer, parti grubunun oluşması için gerekli resmi yazışmaların önümüzdeki haftadan itibaren yapılacağını sözlerine ekledi.
            Öte yandan geçtiğimiz günlerde MHP'den istifa eden Nevzat Yılmaz, Necmi Dursun, Erdoğan Varol, Orhan Tamer ve Aslan Özkan, söz konusu kararlarını Uşak Adliyesi'ne giderek İl Yüksek Seçim Kurulu'na bildirmişti. Bu istifalarla birlikte MHP'nin 9 olan sandalye sayısı 4'e düşmüştü.
 
Editör: TE Bilişim